Przede wszystkim gratulacje 7 miesiaca :-))))
A co do wanienki to my kapalismy Mie ze 2 tyg w wanience, pozniej od razu w wannie duzej bo po co wlewac do malej, wylewac itd jak to samo mozna w duzej robic? dziecko ma wiecej miejsca, mozna szalec itd. Mia juz w wannie siedzi, od dawna obraca sie czyli probuje pelcac w wannie, lezac na plecach tak szaleje, ze cala lazienka jest mokra
takze ja sensu wanienki nie widze bo tylko granicza pole manewru dziecku i Tobie tez bo masz mniej miejsca do mycia.
A co do wanienki to my kapalismy Mie ze 2 tyg w wanience, pozniej od razu w wannie duzej bo po co wlewac do malej, wylewac itd jak to samo mozna w duzej robic? dziecko ma wiecej miejsca, mozna szalec itd. Mia juz w wannie siedzi, od dawna obraca sie czyli probuje pelcac w wannie, lezac na plecach tak szaleje, ze cala lazienka jest mokra

:-()Mam stojak który czas odsprzedać bo wolę ją w dużej wannie w małej wanience niż na stojaku bo by mi zwiać mogła chcieć
Noc marna dzień koszmarny dalej ząbkuje na razie ino tą jedną dolną prawą jedynkę posiadamy i koszmar wróżki żebuszki ciągle przeżywamy
.Misia ja wiem ,że zapalenie spojówek chłopcy przywlekli z przedszkola i trzeba było to zakraplać w dzień ,a na noc dawać maść .Ale nie wiem czy to samo masz u Kubali?Majuska ząbkowanie to zło łączę się w bólu.Co u naszych cioteczk Kłaczka i Anki tej od D
Takam ciekawa