reklama

Ciąża po 40

pierwsza!!!!!

Ciężka nocka, cztery pobudki płaczące, wstawał 4 razy Marsjanin, misja na Marsa odroczona:-)

Zoyka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń , pociechy z Julci, dużo kasy i jak najmniej marsjańskich dni;-):-D:-D

reklama
O, Zoyka ma dziś osiemnastkę?:-)
No to wszystkiego najlepszego! Świętego spokoju ile trzeba, szaleństwa w dawkach zapewniających życiu smak, zdrowia, pieniędzy, radości i wszelkiej pomyślności!

​A mogłam dziś być pierwsza, nie śpię od 4, psia mać!

Ostatnia edycja:
Cześć,

No tak. Dzisiaj ten okrągły urodzinowy dzień. Wyspałam się bo spałam tylko z Julką.
MM się wczoraj na mnie wkurzył i poszedł spać do innego pokoju .
Nie wiem co mi się stało. Gdy się położyliśmy przypomniała mi się jak Julka spała i mm wszedł zapalając światło. A ona myk i usiadła. On zgasił światło a ona myk i leży.Nazwał ja scyzorykiem. Przypomniało mis ię i zaczęłam sie tak śmiać ,ze nie mogłam sie powstrzymać. Pierwszy raz w życiu nie mogłam pohamować śmiechu. MM strzelił sobie focha i się wyspałam:-D

Zoyka
_____________♥♥__♥♥_____♥
___________♥♥♥_♥__♥_____♥
__________♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥♥
________♥♥♥♥♥_______♥♥________♥
________♥♥♥♥♥_______♥_______♥
________♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
_________♥♥♥♥♥♥____♥______♥
__________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
___$♥♥♥$$___♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
$♥♥♥$$♥♥♥$______♥♥♥
$♥♥$$$$$$$♥$____██___$♥♥♥$
$♥$$$$$$$$$$$♥$_█___$♥$$$♥♥$
$♥______$$$$$$♥$█$♥♥$$$$$$♥♥$
_$♥♥$________$$♥♥♥$$$$$$$$$♥♥$
__ $♥♥$____$$$$$♥♥$$_____$$$♥$
____ $$$$$$____$$♥$$$$______♥$
__________ $$$$$♥♥.█_$$__$♥♥$
________ $$$$$$$$♥♥█♥$__$$$$
________ $$$$$$♥♥♥$█$♥♥$
________ $$$$♥♥♥$__█__$♥♥$
__________ $$♥♥$___█___$♥♥$
____________ $$____█____$♥♥$
___________________█__ $♥♥$

Wszystkiego czego pragniesz,
czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Bukietu kwiatów co dzień,
miłego słowa
co chwilę
oraz szczęścia przez cały

Ostatnia edycja:
Zoyka 100 lat raz jeszcze!!

Majuska, misia
zdrowka dla maluchow, niech te choroby i goraczki pojda precz!

Tez jestem za zlotem forumowym, nawiezienimy zarcia, alkoholu i bedziemy balowac! moze byc bez dzieciorow!

Zoyka brawa dla Jarka, wybieraj prezent i sie nie pochwal! Ja juz pokazalam mm ze chce Pandore, bransoletke, taka delikatna, max 2 koraliki. no walentynki ida, moze sie domysli...

Ktos mi powie dlaczego ja przy cwiczeniach tyje zamiast chudnac lub chociaz stac z waga??

Zoyka - stoooo laaaat!!! spełnienia wszystkich marzeń, żebyście zawsze byli szczęśliwi z J&J :-D
nie miał kiedy focha strzelić? :szok:

misia45 - rozbawił mnie okulista, który po informacji gdzie pracuję zapytał "to już garbatych też tam przyjmują?:-D", po czym zrobił mi wykład na temat prawidłowej postawy i jej wpływu na życie ... zaowocowało to tym, że zapisałam się do ortopedy na piątek - fakt, zawsze miałam problem z garbieniem się, a po urodzeniu Kacpra jest coraz gorzej :no:
Ollena - bo Ci się masa tłuszczowa zmienia w masę mięśniową, która jest cięższa (powtarzam co kiedyś usłyszałam :-D)
Majuska - widzisz, jaki dobry Marsjanin! :)

Mój P. nie znosi Walentynek, chyba nie mam co liczyć tego dnia na jakiś super prezent:baffled:

Moj m uwielbia wszelakie okazje byleby tylko dac prezent ;)
Andzike myslisz, ze od razu po cwiczeniach te miesnie? 2 dni cwiczen i juz waga hop w gore i do dzis sie utrzymuje. 1,5kg wiecej.

Ja juz dzis mam katar, boli mnie gardlo i czuje sie beznadziejnie, wzielam syfny gripex i licze na cud;)

Prezent bez okazji jak najbardziej - chociaż P. należy do tego typu facetów, który np wymieni mi wycieraczki w samochodzie czy zrobi półkę w łazience niż rozsypie płatki róż w drodze do łóżka :-)
Nie wiem czy tak szybko byłyby efekty ćwiczeń, ale tak jak pisałam - ja się nie znam :-D
P. twierdzi, że Kacper tu pokazuje środkowy palec, moim zdaniem ordynarnie dłubie w nosie :D

Zobacz załącznik 535138

Kacper szalony :-))) sklaniam sie ku palcowi bo jednak taki maluch nie wie, ze trzeba dlubac w nose ;-)))
A tak serio to pytam sie Ciebie Andzike Ciebie na swiezo..jaki jest cel wkladania wanienki do wanny? ;)

reklama
Wczoraj mieliśmy rozmowę właśnie na ten temat, że już chyba czas najwyższy pozbyć się tej wanienki i kąpać Kacpra w dużej wannie... Muszę tylko kupić taką matę antypoślizgową, małą wanienkę Kacper "wypełnia", w dużej będzie miał więcej miejsca.
W sumie od początku był kąpany w taki sposób - z bardzo prozaicznego powodu - łazienka jest nieduża, więc najwygodniej było wstawić wanienkę do wanny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry