reklama

Ciąża po 40

Zoyka Bardzo smakowity i mało tuczący wirtualnie.Kłaczku dzięki bardzo:-)Amelia niedużych rozmiarów ,a ja najwyżej na małego czarodzieja sie przerobię o braniu ze sobą samca jeszcze pomyślę bo nie wiem skąd Rajmund tyle fuch nakąbinuje;-)Pozdrów Ankę tą od D:-D

reklama
Mój siedmiomiesięczniak dziękuje za życzenia :-) odwiedziła nas dziś 2-tygodniowa Felicja - to dopiero jest różnica! :szok:
Florentynka - opowieść jak zawsze - rewelacja! I do tego taka prawdziwa :-)
klaczek - super, że tak Wam się wszystko układa :tak:
Edit: Zoyka - dopatrzyłam się tortu i dostałam śliniotoku... równie pyszny jak wygląda?

Ostatnia edycja:
Paćka dziś do mnie przyklejona na amen, spała dwa razy po 15 minut i teraz padła, nie wiem co za noc się szykuje, ja jestem odmóżdżona .

Flo dostarczasz materiału na bestseller, oj dostarczasz:-D ( kiedyś stwierdzisz, że ten kawałek podłogi i związane z nim przeżycia to był pikuś:-D )

Kłaczku trzymajcie sie tam, oby wszystko sie ułożyło!!!

Zoyka piekny tort, mam nadzieję, że spędzasz ten dzień jakoś "specjalnie";-)

Andzike ucałuj kawalera siedmiomiesięcznego , kawał chłopa:-D

hej,

Tak. Tort bardzo pyszny. Z super ciastkarni. Orzechowo-śmietankowo-chałowy. Zjadłam dwa kawałki i mnie zemdliło :szok: Musiałam zagryźć suchym chlebem. MM wciągnął od razu trzy kawałki i go nie ruszyło.

A najlepszy numer to taki,że Julka odprowadzona do Babci, ja odszykowana, mąż poszedł grzać auto. Wsiada a mąż mówi masz pecha. auto zdechło. Myślę sobie, ettam zaraz odpali toć po remoncie jest, rozrząd nowy, coś tam nowe. D000pa... nie odpalił a w dodatku stal w miejscu zakazanym. Pomyślałam ciekawe co zrobi mąż. Kolacja zamówiona , zakupy obiecane.

Jego szczęście bo po 15 minutach kazał dzwonić po taxi.

Kolacja udana , a zakupy niestety przełożone bo juz na drugi koniec miasta taksówka mi się ani jemu jechać nie chciało. Teraz lata i szuka elektryka.

ZOYKA STO LAT :-)
Andzike całusy dla Kawalera ...
o i tyle zapamiętałam ...
Remontu u górnych sąsiadów cd dalszy - dziś pt.woda sobie stoi w łazience ... oo może ktoś brał prysznic ...o rura pekła była. mam dość...Jutro będą nam ryli sufit ... Idę sie upić a potem SPAĆ.

A u nas na maju odbyło się niezłe mordobicie ,a zaczęło się ze 3 dni temu.No ciekawe czy już koniec czy jeszcze nie.Amelka miała wieczorkiem gorączkę cały dzień jak u Majuski i Paćki.Po kąpaniu dostała nurofen wypiła pół flachy z kołyski chciała się ewakuować po raz pierwszy została przeniesiona do łóżeczka i po chwilowym wyciu zasnęła :tak:No zobaczy sie jak to będzie:tak:.

Azula nieźle..a o co poszło??
Paćka jak padła w ubraniu o 18 tak spi do teraz , przeniesiona do łóżeczka, podałam tylko na śpiąco Nurofen, nie wiem cholera czy do lekarza jutro nie pojadę...tylko co on poradzi...nie wiem zobaczę rano. Ileż ten ząb będzie wychodził, prawie trzy dni juz to trwa:no:

A poszło o to ,że jedna napisała ,że chce do pracy ,a druga jej odpisała,że to chore bo przecież pracuje i jednego dnia z dzieckiem nie potrafi wysiedzieć.Ale forum bb jest otwarte watek przyklejony u samej góry u nas na maju jak sie wam nudzi to poczytajcie(wątek lekko okaleczony bo jedna pokasowała posty.)

reklama
Majuska to jakis koszmar z tymi zebami/zebem!

Katrina cos Ty do 4 rano robila?! A co do mojej wagi to waze sie zawsze nago, naczczo, zaraz po wstaniu ;) zawsze waga pokazuje to samo lub 2g mniej lub wiecej. A tu po 2 dniach cwiczen podskoczyla o 1kg i tak do dzis sie trzyma. Jak kazalam mm baterie wymienic to mnie opitolil, ze jest nowa i zebym nie wymyslala. No ale pomierzylam sie i zobacze za jakis czas czy cos spada. Narazie spodnie ani troche nie robia sie luzniejsze.

Flo rozumiem, ze piszesz ksiazke? bardzo dobrze! A po tym opisie stwierdzam, ze mam zlote dziecko jesli chodzi o spanie;-)

Ciekawe jak Marzenka, pewnie biedna po tej francowatej chemii :(

Zoyka tort piekny, ale bym zjadla!!!!

Mam katar, myslalam ze naprawde mam duzy katar ale mm to zdycha dzis i nawet z domu nie wyszedl popoludniu o dziwo... a on usiedziec nie moze...

Raperka Wam pokaze ;)

Zobacz załącznik 535298

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry