azula
Fanka BB :)
Witam nie wiem co sie jej stało znów noc do bani obudziła się 2 razy z jakimiś strasznymi krzykami darła sie za pierwszym razem około 30 minut za drugim chyba dłużej i nic ani picie ,ani żel na ząbki,ani śpiewanie i tulenie ryk az chyba po kołysaniu i zmęczeniu znów usnęła ale to już kolejna moja niedospana nocka:-
wściekła/y:.Co do jedzenia o Anka żuru nie daje ,a ja owszem w ilościach skromnych ale mała dostaje wszystko żeby właśnie cyrków nie było ,że nie zje .Jak każdy człek ma prawo do rzeczy które lubi i tych które lubi mniej lub wcale ale niech smaki zna przynajmniej tego co jemy na co dzień
.U nas szaro buro więc Majuska wybieram się z Tobą choćby na chwilę na wakacje pod palmami:-)potem wracam jak w końcu wiosna się zdecyduje na przyjście i pozostanie na jakiś czas i płynnie w słoneczne lato sie zmieni
.U nas szaro buro więc Majuska wybieram się z Tobą choćby na chwilę na wakacje pod palmami:-)potem wracam jak w końcu wiosna się zdecyduje na przyjście i pozostanie na jakiś czas i płynnie w słoneczne lato sie zmieni

Uchyliam drzwi na tylach domu, tyle co lancuszek popuscil, bylam pewna ze zaden ogon nie przejdzie, a Futro sie przecisnela. Cwaniara zawolana przyszla, ale jak zobaczyla ze ja do domu popycham, to zaczela lawirowac ku wolnosci. No, odwalilo jej! Zlapalam za dupe, zanioslam do domu, sprawdzilam stan zakocenia na wszelki wypadek - ilosc glow i ogonow sie zgadza.