reklama

Ciąża po 40

reklama
Katrina a Ty nie byłaś blondynką ?

Olena - nie męcz Flo. Masz tu stronę z której na pewno i Flo korzysta i wyszukuj zdrowych przepisów

wegedzieciak.pl --- > Kuchnia

Majuska - rozśmieszyłaś mnie ta wodą z wanny ale u Packi wszystko możliwe :)

Na FB wprowadzili nowy wygląd, po prawej czarny pasek ze wszystkim , wielkie czcionki, nic nei można znaleźć. Zła jestem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Helloł:)))
witam się o poranku, słońce już wygląda mimo iż w nocy był lekki przymrozek i samochody pobielały. Jednak chyba dziś będzie też ciepło jak tylko zacznie już porządnie przygrzewać z nieba :)))
Kwitną krokusy i żonkile na trawnikach, pod warunkiem że w centrum znajdzie się kawałek zielonej trawki :baffled: te betony i asfalty wykańczają mnie psychicznie, bo ja jestem wiejski ludek i tęsknię za swoim sadem, kwietnikiem przed domem i spiewem ptaków o świcie. W sumie chyba tylko za tym tęsknię:(
Wandzi produkuję pasty jajeczne raz w tygodniu, co prawda bez avocado ale za to na masełku i wrzucam w nie natkę pietruszki lub koperek.
Katrina z córa tak podobne do siebie jesteście że można się pomylić:-D a Alinka i Kuba chyba bardziej w stronę ojca poszli? ciekawe jak to będzie gdy podrosną obydwoje :)))

reklama
Ja mialam o 5.30 pobudke, zarelko (cala noc przespana!) i koniec spania.

Katrina swietnie wygladacie a Twoja corka bardzo powaznie wyglada jak na swoj wiek... moze to ten sweter. Alinka sliczna a Kuba kawal chlopa!

Zoyka racja, Flo nie mecze Cie! :-)

Mia wlasnie je twarozek ze swieza pietruszka i papryka :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry