reklama

Ciąża po 40

reklama
witajcie

Aniu - tak, Alinka jest bardzo podobna do taty, Kuba do Alinki jak była młodsza (i do mnie małej), a Magda ... wydawało mi się, że jest podobna do swojego taty, ale teraz też zauważam, że coraz bardziej robi sie podobna do mnie.

Ollena - Magda na swoje latka wygląda dość poważnie, bo się tak ubiera na ciemno, chociaż kupiłam jej tu trochę kolorowych rzeczy (a trochę sama sobie wzięła z moich).

U nas tez piękna pogoda (juz od wczoraj, co widać na fotce). W nocy był mały przymrozek, ale od rana znów jest słoneczko i zapowiada się ładny dzień.

Pogoda dalej rozpieszcza, wiatr lekki tylko, wiec plan wykonalam. Zakupy adekwatne do budzetu. :-D Koszula dla syna za 75p, dwie koszulki z nexta za 50p obie, wazonik do kwiatkow (mam zonkile w sloiku, cholera) za 50 p i 2 fuksje w doniczkach po funcie za sztuke. Chce przed domem walnac kilka fuksji zamiast tej idiotycznej rabaty. Facet mial wybor kolorow taki, ze az przysiadlam, po czym okazalo sie ze jak do gruntu, czyli o wzniesionym pokroju, to ma 3 odmiany, ale kolorystycznie to samo - amarant z fioletem. Wszystkie rozowe, blekitne, biale - cudownie rozmaite i piekne - niestety wiszace. :-(

Kłaczek - gratuluje udanych zakupów. A co do fuksji, to tez przeżyłam szok, ale jak pierwszy raz dotarło do mnie, ze te krzaki, co u sąsiadów rosną i tak pięknie kwitną, to właśnie fuksja. Ja miałam w Pl, ale w doniczce.

JA tez, ale tu rozpoznalam. Nie jestem pewna czy wszystkie odmiany tu ida w grunt, w Pl jest jedna w ogrodzie w Powsinie i ta w polskich warunkach zimuje w gruncie. Chcialabym kepe roznokolorowych fuksji na frontowym trawniku...

Cześć,

Pospaliśmydo 8:30 - cudnie. Spałam z Julką i zaciągnęłam całe żaluzje. Moze dlatego spałyśmy tak długo.

U nas już po wiośnie. Znowu 5 stopni, wieje i wiszą chmury choć momentami przebij jaśniejsze niebo.

Wybierzemy się chyba do Galerii handlowej bo jest dzień zdrowia i można porobić za free badania. Może namówię M żeby zrobił :)

Katrina - no można pomylić Cię z Magdą gdyby nie te włosy :)

Fuksje uwielbiam. Są przepiękne , ozdobne i kolorowe.

Ja tez je lubie. Tylko potrzebuje takie krzaki, a nie wiszace bo chce posadzic do gruntu. Myslalam o wiszacym kwietniki obok drzwi, ale to polnocna sciana, wiec nie bylo by to zdrowe dla domu.

Katrina fajnie wyglądacie ,a starsza córa to skóra zdarta z mamy:tak:.Ollena to i u mnie przed domem kwitną krokusy które w tym roku biduliny kwiatki z pod śniegu czasem wychylą:-(.Znów popruszył śnieg jest lekki ale ostry wiatr.Czekam na wiosnę jak na zbawienie .Amelka ma niechęć do ubierania się nie wiem bo przedtem tego nie było tak od kilku dni ja ubieram ona stara sie rozbierać i wije się i popłakuje.Wiosno hop hop gdzie jesteć

reklama
Zarobilam na ubrankach 150 eu, kupilam 2 zabawki dla Mii za 8 eu w sumie, jestem zadowolona, choc nie sprzedalam wszystkiego, w sumie na ubranka po Mii nikt nie patrzyl, same chlopiece na fali...

Jestem padnieta, cala noc nie moglam spac a o 5.30 pobudka wiec dzis Przepis i spanie.

Mam pytanko dziewczyny. Pierwszy cykl nie lykam tabletek anty, teraz jakos ponad 2 tyg. Urosly mi nagle cycki, staniki ciasne, w ogole jakas taka wieksza sie zrobilam, boki sie wylewaja. Zaznaczam, ze jem 5 malych posilkow, staram sie zdrowo, bez cukru, cwicze. Moze byc od braku tabl?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry