• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Cześć.
Witam nową foremkę,
Pozytywnych fluidów nie mam ,ale dzban kawy czeka.
:-)
Załapałam katar od młodej [ona też ma ],ale dziś musiala iść na probę do przedszkola bo gra wiosnę,[jutro]
starsza mnie pogania bo robię czapkę jeża też na jutro ,chłop myśli ,żemam turbo-doładowanie ,bo tylko jęczy kiedy zniknie kurz-więc powiedziałam ,że zniknie jak zobaczę wiszące karnisze.

ogólnie zostały tylko karnisze do zrobienia ,do malnięcia klatka i drzwi z piwnicy.
A do tego przyszła @ po obsolecie ,więc sił brak.
Miłego dnia

reklama
Dzień doberek,

Kłaczek - na terenie Republiki Irlandii nie ma ASDY, ja mieszkam tuz przy granicy z Irlandią Północną (czyli UK), stąd nie duża odległość do tego sklepu. Coś mnie słuchy doszły, że planowane jest otwarcie Asdy w Derry, zobaczymy, byłoby fajnie.

Mój gąsienica synuś zasuwa z taka prędkością, że nie można go spuścić z oka - oczywiście ruchem gąsienicowym...

Hallo Kobitki!!!!
Wróciliśmy! Pisać jak nie miała, bo uzgodniliśmy odwyk od kompa na wakacjach:-)
Ale mam do poczytania:-D
Wieczorem doczytam, teraz lecę po Kaca do p-kola, i na dworek u nas 28 stopni:szok:

hej Dziewczyny,

Dzień szalony ale OK.
O 9 mama zabrała Julkę a ja wreszcie mogłam pojechać w teren.

Zaczynam pracę !

Zadzwoniłam do mamy o 15:15 ze wróciłam ale one dopiero miały jeść obiadek bo wróciły ze spacerku.
Trochę d00powata pogoda.Chmury nisko i kropi. Dopiero piję druga kawę bo dzisiaj wszystko w galopie.

Cieszę się ze wreszcie zaczną normalnei zyć i będę miała czas na pracę i inne swoje sprawy.

Przyszło narszcie lusterko do auta. Liczę ze tym razem będzie pasowało bo jutro M jedzie do Gdańska a bez lusterka by nie pojechał.

Maj zapowiada mi sie intensywnie . 9 Maja muszę być we Wrocławiu a 12 maja jest komunia Jarka syna w Warszawie. Czeka nas eskapada rodzinna.

Olena - zaraz obejrzę ale przyznam ze te Baby działały mi na nerwy z przedłużeniem tej wiosennej kolekcji. Wiosenna kolekcja powinna być dostępna zimą a one działały na zwlokę obiecując co chwila ze to juz , juz.

Andzike
- Kacper jak zawsze uroczy :) I ta pocieszna minka !

EDIT- Olena jak dla mnie żadna rewelacja. Kolory mają świetne, letnie, ciepłe i pastelowe. Sukienka dla małej dziewczynki fajna ( Śliwka, blady róż), może spodnie dresowe i moze bluza z kapturem.
Szału nie ma .Czym Ty jesteś zachwycona kobieto ?
Baby przeginają. Przetrzymały ludzi tak długo, strona sie rozłazi z kolekcją, ludzie chcą zamawiać a one sobie wyjeżdżają i sklep będzie nieczynny. NO jaja.Ceny wygórowane .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka sklep czynny tylko wysylka jak wroca.
A ze przetrzymywaly? nie wiem, bo Pola &Frank nadal nie wystawili kolekcji, MOZE w przyszlym tygodniu, wiec te prywatne firmy chyba tak maja. Mi to lotto bo ja i tak w PL od nastepnego tygodnia wiec mi sie nie spieszylo, czekaja tam na nas rzeczy z ich zimowej kolekcji.

Co mi sie podoba? szorty dla mnie, sukienki, dresy dlugie i spodnice krotkie. Kupie dresy dlugie i krotkie, sukienke tez ale nie wiem jeszcze ktora. Mam ten plus ze zamawiam u nich z dzieciecej rozmiarowki wiec mam taniej.

bry prawie wieczornie i prawie wiosennie :-) jednak nie czuję jeszcze wiosny - temperatura mocno dodatnia ale jeszcze to nie TO. A zapomniałam napisać, że Kubula waży 10 kg. Wczoraj byliśmy u neuro która go zważyła :-D pomijam fascynacje wagą elektroniczną :baffled::baffled: nic innego się nie liczyło ... wchodził i schodził i czekał aż znów się włączy :-D a ja się patrząc na niego zastanawiam gdzie mu się to mieści... śniadania - takie sobie ale w żłobie kaszka, obiadek z 2 dań, owoc, w domu obiad z nami: kotlecik rybny (no 1,5) ziemniaczki, czekoladka no i kawałek jabłka ...

No to piechotom do lata:-)Na bb będę mieć chyba mniej czasu jak wiosna tak śliczna będzie:tak:Kacper wie ,że koty są fajne :-DNo nasza dzisiejsza sesja Zobacz załącznik 552522Zobacz załącznik 552523Zobacz załącznik 552524 100_1561.jpgZobacz załącznik 552526Zobacz załącznik 552527100_1565.jpg

Załączniki

• 100_1561.jpg
    100_1561.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 77
  • 100_1565.jpg
    100_1565.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 79
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć