• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Misia - to Kuba waży tyle co Julka :)

Azula - oglądałam zdjęcie 3 razy. Alez ta Amelka fajna się zrobiła. Wygląda na bardzo szczęśliwą. Ślicznie w tym komplecie dżinsowym ( swoją drogą świetna dżinsowa chustka, z Allegro ?) . Bawi się w piaskownicy - rewelacja. Tez muszę Julasi pokazać jaka to frajda.

Amelka - 11 miesięcy ! Buziaki :)

reklama
Andzike Kacper boski i kot tez! kocham koty :-)

Azula Amelka sliczniasta :-) czlowieczek miniaturka ;-)

Mia biedna moja dostala dzis 3 szczepionki w nogi, o 17 byl juz wielki ryk, nie mogla ruszyc nogami, nie moglam jej rozebrac, wykapac ani ubrac :( łzy jak grochy, nogi sztywne bo bala sie ruszyc... jakos usnela ale co chwile jest placz, dalismy Ibum od razu :((

Zoyka ten komplecik jeansowy to taka zbieranina :tak:.A chustkę kupiłam faktycznie na allu sama nie wiedziałam ,że tak fajnie w niej będzie wyglądała(kupiłam w pakiecie bo jakaś czapeczka mi się spodobała na chustę nawet nie zwróciłam uwagi) Spodnie dostałam od jednej dziewczyny z bb ,a kurteczka też z alla kupiona w zeszłym roku jesienia za 1 zł No a na policzku blizna po szaleństwach.Zoyka koniecznie właź do piaskownicy ale wy przeciez ogromną piaskownice macie prawie pod nosem z ogromnym morskim akwenem:tak:och zazdraszczam:tak:Ollena biedna malutka Mia :-(

Azula przeoczylam i nie wiem jakim cudem! Gratki dla Amelki, jeszcze miesiac i tort! :-)) ale nam dziewczyny rosna..jakby pstryk i prawie rok minal! Skonczyly sie niemowlaczki..

Mii wczoraj podcielam grzywke bo wchodzila do oczu a spinki juz zdziera i pozera ;) Wyglada teraz juz tak dorosle, taka kochana dziewczyneczka, juz nie dzidzia!

Aha, Mia stawiana stoi i potrafi postawic kroczki..sama nadal boi sie stanac..rozumiecie cos z tego?

Ja mam od kilku dni zawroty glowy, nie wiem czy jest to zwiazane ze spirala ale tez wzielam dzis 2 tabl na bol glowy:( a mnie prawie nigdy nie boli glowy.

Azula-ale ta Twoja córuś fajnie wygląda-taka dorosła pannica, no i wszystkiego naj naj na te 11miesiecy, faktycznie jeszcze miesiąc i roczek,
No i ten dzinsowy komplecik super, szczególnie ta chusta

Misia-moja panna też z tych szparagowatych, chociaz ostatnio sie jej przytyło:-D bo ma 11kg-na domowej wadze, no ale wzrost tez ma bo jakos na 2 lata wyglada-ma jakies 88cm

Ollena mi ginka powiedziała (bo ja podczas @! mam bóle głowy ale trwają tylko 1 dzień) ,że jak bedzie to trwało dłużej lub zdarzało sie częściej to będzie trzeba zmienić na inne tabletki bo coś tam sie robi (no nie pamietam co) Może to od hormonów tak masz idź do gina bo jak bóli głowy nie miewasz to może właśnie od tego lepiej się zapytaj.A co do małej po prostu jest ostrożna jak ruszy to ruszy nie przyspieszaj i fizycznie i psychicznie trza dojrzeć czy to dziecko czy dorosły zachęcaj i już.I czekam na jutrzejsze foty Mijki:-D

Azula niby hormony z Mireny dzialaja tylko na macice, na cala reszte nie... Nie wiem, pojde do mojej ginki w PL i spytam o wszystko, jak sie bedzie utrzymywac to na pewno wyciagne, bo nie wyobrazam sobie zycia z ciaglymi zawrotami glowy i bolem.
Foty? jakos ostatnio nie mam gdzie robic bo w domu ciagle juz mi sie znudzily ale moze cos zrobie. W PL na pewno bede szalec z aparatem!:-)

DSC_0937.jpgDSC_0943.jpgDSC_0957.jpg
Powyżej Maksio - już całkiem wiosenny.
Azula - gratulacje dla Amelki z okazji 11 miesięcy! Super dziewczyna wygląda i taka już samodzielna!
Ollena - biedna Mia. Oby spokojnie przespała noc.

Andzike - Kacperek z kotkiem super! Nie próbował skubać? Maks skubie koty...

Załączniki

• DSC_0937.jpg
    DSC_0937.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0943.jpg
    DSC_0943.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0957.jpg
    DSC_0957.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
Azula całusy dla Amelki :-) Flo patrząc na foty cieszę się że Kubula nie miał etapu chodzenia za rączkę :baffled: Ollena wszystko to psyche. Sorry ale Ciebie NON STOP coś boli, non stop szukasz jakiejś choroby, schorzenia, przecież to ogłupieć można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry