D
delete
Gość
Misia - to Kuba waży tyle co Julka 
Azula - oglądałam zdjęcie 3 razy. Alez ta Amelka fajna się zrobiła. Wygląda na bardzo szczęśliwą. Ślicznie w tym komplecie dżinsowym ( swoją drogą świetna dżinsowa chustka, z Allegro ?) . Bawi się w piaskownicy - rewelacja. Tez muszę Julasi pokazać jaka to frajda.
Amelka - 11 miesięcy ! Buziaki
Azula - oglądałam zdjęcie 3 razy. Alez ta Amelka fajna się zrobiła. Wygląda na bardzo szczęśliwą. Ślicznie w tym komplecie dżinsowym ( swoją drogą świetna dżinsowa chustka, z Allegro ?) . Bawi się w piaskownicy - rewelacja. Tez muszę Julasi pokazać jaka to frajda.
Amelka - 11 miesięcy ! Buziaki
.A chustkę kupiłam faktycznie na allu sama nie wiedziałam ,że tak fajnie w niej będzie wyglądała(kupiłam w pakiecie bo jakaś czapeczka mi się spodobała na chustę nawet nie zwróciłam uwagi) Spodnie dostałam od jednej dziewczyny z bb ,a kurteczka też z alla kupiona w zeszłym roku jesienia za 1 zł No a na policzku blizna po szaleństwach.Zoyka koniecznie właź do piaskownicy ale wy przeciez ogromną piaskownice macie prawie pod nosem z ogromnym morskim akwenem
bo ma 11kg-na domowej wadze, no ale wzrost tez ma bo jakos na 2 lata wyglada-ma jakies 88cm

Ollena wszystko to psyche. Sorry ale Ciebie NON STOP coś boli, non stop szukasz jakiejś choroby, schorzenia, przecież to ogłupieć można.