reklama

Ciąża po 40

reklama
hej, witam się z kawą, chłopaków wysłałam żeby nakarmili kocią sierotę, to mam czas się zameldować. I do roboty zaraz, ech...
Maks dziś wlazł na parapet żeby obserwować ptaszęta i spadł. Spadł na mnie, przygrzał mi głową w nos tak, że mi się zrobiło ciemno w oczach. Nos mnie boli.

Andzike przezorny zawsze ubezpieczony -jakiś slogan reklamowy chyba PZU;-).A jak będą bliźniaki różno płciowe:tak::-Du nas piękne słoneczko chyba pójdę na cmentarz bo dawno nie byłam ,a tam te zwiędłe chryzantemy .Jakoś byłam ze dwa razy ale póki nie było mrozów w nocy to i te kwiaty nie przemarzły ale od 3 dni w nocy są przymrozki.

Cześć,

U nas słońca brak. Chmury nisko, czuję śnieg. Obudziłam się lekko przeziębiona. Julka u sąsiadki bo mama na działce.

Co by tu jeszcze ....

a ja wczoraj padnięta, dziś rano jeszcze gorzej...chyba mi się PMS zaczyna
Andzike jest podejrzanie tajemnicza z tym dziewczyńskim imieniem:-p...czyżby jakas dobra nowina kiełkowała już??

U Paćki w żłobie jutro chodzi Mikołaj, mam ją odświętnie ubrać, ha, ciekawe w co??:-D:-D w sumie to nie mam dla niej żadnych eleganckich kiecek, bo i po co:-D

mam ten sam problem. W piątek sąsiadka chce zabrać Julke na bal Mikołajkowy a ja nie mam jej w co ubrać.

Zrobiłam wczoraj na obiad zamiast indyka takie kotleciki z piersi: pierś w kosteczkę, koperek, ser żólty, 2 łyżki majonezu, jajko, mąka i por. Wszystko wymieszałam i usmażyłam kotleciki. Jarkowi tak smakowało,ze dzisiaj zażyczył sobie to samo. Dzisiaj dodam papryki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majuska za to masz odświętny płaszczyk i tani lumpek :-)Pewno z powodu fotek chcą by dzieci były ładnie ubrane .Mam jakieś bardziej odświetne sukienki ale bez przesady nie w stylu tych na Julce -modelce choć nie ,mam jedną białą w sumie bardziej ecri i na niej jest kilka złotych cekinów może w święta ja w to ubiorę :blink:bo kiedy???A Ty Zoyka masz różne fajne tuniczki więc jaki problem??? .Byłam na cmentarzu te duże tzw dąbki już całkiem obleciały ,a te z mniejszym kwiatkiem jeszcze nawet na bidę jakby postały nie straszyłyby .No ale wywaliłam wszystkie i nadmiar zniczy bo w sumie mało kto w roku tam chodzi poza nami ,a ja jak kupuj ę to też wkład ,a po co ma tam tyle szkła stać?.Obmiotłam bo tuje które tam rosną mocno sypią i tyle wróciłam z Amelką która w miedzy czasie zrobiła wielkie BEEE .Obmyłam ,zaopatrzyłam w czystego pampka i położyłam spać.

Cześc,
Wanda obudzila sie o 2.30 wrzasnela ze chce klocki i bawila sie do 6.00, padlam razem z nia do 8.00 a teraz ja jestem zombi a ona tryska humorem zajadajac paluszki, utluke zmije...
Zmobilizowalam sie na tyle ze poszlam do biblioteki, kupilam mleko a poniewaz slonce swieci to mialysmy piekny spacerek. Zaraz poloze ja spac. U nas lekki chlodek ale zupelnie nie zimowy, piec wylaczony a okna otwarte do wietrzenia takze ciesze sie, ze nie jestem w Polsce :-D
Zoyka masz tuniczki i legginsy to na pewno cos ladnie dobierzesz, przeciez to nie musi byc sukienka. Gorzej z Packa, bo jak ja ubrac na mikolajki w moro i bluze z trupimi czaszkami? :-D
Ollena to gdzie? chyba sie nie obrazila za nasze uwagi odnosnie zycia w ojczyznie...
Klaczek mozesz mi podrzucic przepis na chalke? Kolezanka ma maszynke do pieczenia chleba i chcialaby sprobowac czy da rade w tym upiec.
Druga kawa, paczek a obiadu robic nie musze wiec troszke poleniuszkuje sobie na kanapie :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry