• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
witajcie

A Kubula lubi piosenkę z Clubu Myszki Miki, lubi Peppę, piosenkę z bajki o Zebrze Zou (śpiewa ją jak tylko usłyszy, tzn. śpiewa tylko oooo), no i ulubiona bajka Masza i Niedźwiedź. On generalnie z bajek to tylko piosenki i to tylko te rytmiczne go interesują.

Ania - Alinka bała się Scooby Doo - dopiero teraz tak czasami ja oglądnie, jak akurat gdzieś na nią "wpadnie".

Tom i Jerry to ulubiona bajka... mojego taty, ja też ją lubię, ale to dla starszych dzieci. Akcja w niej jest bardzo szybka i dużo się dzieje, więc maluchy jeszcze nie nadążają. To bajka dla Alinki, czyli tak dla 5-6 latka. Ala lubi też Klinikę dla pluszaków, Księżniczkę Zosię, Puchatka.
Smurfy i Gumisie szału nie robią. Muminki..... to nie nasza bajka, możemy posłuchać piosenki i to wszystko. Tomka Ala lubiła, Kuba jeszcze nie zna. Dobranocny ogród (czy Upsy Daisy, Igi itd.) oraz Waybaloo to były ulubione bajki Alinki, ale jakieś 2 lata temu.
Teletubisie Kuba już tez oglądał, ale takie sobie zainteresowanie nimi wykazywał.

Generalnie bajki to włącza Alinka (jak złapie pilota), ale to nie trwa długo, bo jak wróci ze szkoły, to najpierw jest obiad, potem lekcje, dopiero wtedy ewentualnie bajki ale tez tylko do wiadomości.

Ostatnia edycja:
Patryk niedawno odkryl program CBeebies i tlucze te wszystkie bajki, szczegolnie lubi te dla maluchow. Chociaz wylaczyli nam ten program wiec pozamiatane..

katrina moj tato tez namietnie oglada Tom & Jerry :-) uwielbia tez Smerfy, Gumisie,Puchatka i Bolka i Lolka i Reksia.. takze moje dzieci maja lajtowego dziadka ;-)
Patryk tez zawsze bal sie Scooby'ego ale wlasnie to go rajcowalo, zreszta dod zis rajcuje go wlasnie to w tej bajce ze jest straszna ;)
A on rano wstaje tylko po to zeby zdarzyc przed wszystkimi wlaczyc tv i ogladac bajki. Po szkole tez oglada ale dozuje mu.

Ostatnia edycja:
Hej.
Witam sie z kawa a oczy na zapalki, jestem kompletnie nieprzytomna. Zmija wstala o 4 do 5.30 sie bawila i juz znowu nie spi. Ide umierac z kawa na kanapie bo nie wiem jak przezyje dzisiejszy dzien :sorry:

Kawa! :-D Piątek! :-D
Wczoraj Kacper pięknie bez awantur usnął o 20 :-) uczciliśmy ten fakt z P.;-) po czym wpadłam na szatański plan obcięcia śpiącemu dziecku paznokci... Latarka czołówka, nożyczki w dłoń i jedziemy... Udało mi się obciąć trzy paznokcie, zanim Kacper z rykiem się obudził i przez pół musiałam go uspokajać, aż w końcu padłam razem z nim ...:sorry:

Muszę po raz kolejny pochwalić chłopa:sorry: (majuska - no co ja poradzę...:-)) - wczoraj przyszykowałam sobie ciuchy do pracy z zamiarem wyprasowania (a jak wiecie robię to tylko jak zmusza mnie do tego wyższa konieczność :-D). Wieczorem padłam z Kacprem, wyprasować nie zdążyłam. Rano wstaję, wchodzę do pokoju, a na wieszaku wisi elegancko wyprasowana koszula i spodnie :-D No jak tu nie kochać ? :-D

Miłego dnia :-)

Andzike nie gadaj, ze bawisz sie tak z tymi paznokciami. Moja sasiadka w PL tak sie bawila z malym, kazalam jej przyjsc, wzielam gada, obcielam w 2 sek a ona gały ze jak tak szybko, jak to juz, przeciez to niemozliwe?! zadzwonila az do meza do Niemiec i on w jeszcze wiekszym szoku, bo przeciez sie nie da, dziecko przeciez placze i sie wyrywa. No wyrywal sie ale nie ma czasu na cackanie, trzzeba trzymac i ciac. takze tez sie nie boj i nie cackaj ;)
Fajoskiego masz chlopa!

MOje dzieci maja katar po pas.. Mia zle spala, Patryk wczoraj wieczorem kichal a dzis obudzil sie z zielonym gilem po pas, ja smarkal to konca nie bylo :( od rana inchalowalam, robilam kanapki, karmilam platkami, Mars sie darl ze mam wyjsc z psem po czym na koncu rzekl ze pja nic nie robie tylko sie krece... szkoda gadac..

Jestem zla bo leki antyalergiczne, niezawodne w tej sytujacji zostawilam w PL na 'do paczki' bo przeciez dzieci zdrowe.. Paczka przyjdzie za tydzien no i mam:( potraktowalam nosy Sulfarinolem i mam nadzieje, ze da rade ...

Ollena - no właśnie tak się bawię z paznokciami, jak nie śpi to się wyrywa i macha rękami, boję się, że zrobię mu krzywdę:sorry:
Szkoda, że nie mieszkasz bliżej, bo bym Ci podsyłała Kacpra na obcinanie pazurków :-D
A co robił Mars w tym czasie jak Ty się tylko "kręciłaś"?
Jak Pola?

reklama
Heloł!

Ollena to może zacznij nic nie robić, przynajmniej będzie Mars miał rację;-), nie przejmuj się nim;-) nie mialas dzisiaj czkawki ? bo myslałam o Tobie, a konkretnie o Twoim samopoczuciu, czy już chociaż troszkę lepiej? Spróbuj sobie taką terapię wdrożyć, że pomimo wściku na Marsa zajdziesz raz dziennie w nim cos fajnego i sie nad tym chwilkę skupisz i zobaczysz co sie będzie działo , ok ?? Zdrówka dla bachorków, w końcu katar to nie koniec świata;-) BTW, jak Pola i jej zdrowie??

Andzike, cieszę się Twoim szczęściem:-D:-D

Oznajmiam iż mam nową miłość muzyczną:

[video=youtube;y6Sxv-sUYtM]http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM[/video]

uwiebiam tego gościa, mam banana na Twarzy jak go widzę:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry