Andzike co robi Mars? szykuje sie do pracy bo dzis mial na 9.. wiec siedzial w kiblu wiekszosc czasu a druga wiekszosc pil kawe i dyrygowal, no i chodzil za mna i mnie przytulal 
A paznokcie chetnie obetne, przylatujcie :-))
Majuska dziekuje, jestes kochana! Samopoczucie moze i lepiej choc tylko na tyle, ze nie placze... choc i wczoraj mi sie wlaczylo.
Postaram sie zrobic tak jak mowisz...
A co do milosci muzycznej... moj brat to tlukl teraz w domu na okraglo a teraz w sklepie lecialo i spiewalam prawie glosno
)
Pola bez zmian wg mnie, wykapalismy ja 2 dni pod rzad, dzis znowu bede ja kapac i leki odstaje od poniedzialku rana wiec na poprawe za wczesnie..
Wlasnie kupilam Zyrtec dziecom na katar, oby pomoglo.

A paznokcie chetnie obetne, przylatujcie :-))
Majuska dziekuje, jestes kochana! Samopoczucie moze i lepiej choc tylko na tyle, ze nie placze... choc i wczoraj mi sie wlaczylo.
Postaram sie zrobic tak jak mowisz...
A co do milosci muzycznej... moj brat to tlukl teraz w domu na okraglo a teraz w sklepie lecialo i spiewalam prawie glosno
Pola bez zmian wg mnie, wykapalismy ja 2 dni pod rzad, dzis znowu bede ja kapac i leki odstaje od poniedzialku rana wiec na poprawe za wczesnie..
Wlasnie kupilam Zyrtec dziecom na katar, oby pomoglo.
Ostatnia edycja:
Ja jak Paćka smarka to woda morska i tylko przez góra trzy dni na noc Nasivin, a tak to nic więcej, chyba że sposoby babuni....cebule, czosnki ( kołek w serce
) ..a widzisz..przytulał Cię..to leży chyba w dziale : "pozytywy":-), poszedł do pracy- to chyba też
To czyim życiem żyjesz ;-)Masz życie tylko szukaj w nim tego co fajne .
.U nas w mieście zmniejszyli opłaty za wywóz śmieci o 3 zł na osobę za miesiąc i zamiast 12 płacić mamy 9:-)Poszłam zanieść deklarację,że nadal będę segregować ,a to dziś przyjmowali u nas w ośrodku kultury i Amelka oczywiście musiała wszystko zwiedzić.Podczas zwiedzania sali kinowej zostałyśmy zaproszone na jasełka na 17-tą maja występować dzieci więc się z nią wybiorę.Zawsze to jakaś rozrywka dla małej.Mieliśmy jechać na basen ale M zadzwonił by zamówić węgiel ,a ten co go przywozi oznajmił ,że będzie za 10 minut .Tak więc jasełka bo basen odpadł M bedzie wongiel ściepywał
PS Wanda świetna
Właśnie idę zobaczyć te jasełka
:-)