Ladies,
Juz napisalam jednogo posta i mi zjadlo, pisze drugiego.
Bachorka nie mam jak do tej pory ale mam 39 lat, chcialabym byc przyjeta do grona pomimo wszystko - mam psa.
Wiem, ze jak mnie zechcecie to dookola ratusza taniec mnie czeka - dam rade.
Czytam Was i czuje ze znam od paru momentow i nie czuje sie fair ze Wy mnie nie znacie.
Wiec, moja suka French Water Dog, the Barebet Zuzia jest moim swiatem, wiem wiem pies, no coz nie mam dziecka, rowniez wiem ze ma ludzkie imie, ale chwila, ja jestem z Kanady, Toronto i to imie jest tu bardzo orginalne, nikt nie rozumie ze to ludzkie imie. A ja patriotka. No wiec, nie boje sie podzielic swoja sytuacja, ale najpierw bylo by milo zebym byla przyjeta do grona. Dzieki Dziewczyny!
Juz napisalam jednogo posta i mi zjadlo, pisze drugiego.
Bachorka nie mam jak do tej pory ale mam 39 lat, chcialabym byc przyjeta do grona pomimo wszystko - mam psa.
Wiem, ze jak mnie zechcecie to dookola ratusza taniec mnie czeka - dam rade.
Czytam Was i czuje ze znam od paru momentow i nie czuje sie fair ze Wy mnie nie znacie.
Wiec, moja suka French Water Dog, the Barebet Zuzia jest moim swiatem, wiem wiem pies, no coz nie mam dziecka, rowniez wiem ze ma ludzkie imie, ale chwila, ja jestem z Kanady, Toronto i to imie jest tu bardzo orginalne, nikt nie rozumie ze to ludzkie imie. A ja patriotka. No wiec, nie boje sie podzielic swoja sytuacja, ale najpierw bylo by milo zebym byla przyjeta do grona. Dzieki Dziewczyny!
Ostatnia edycja:
Musze po prostu budzic panienke w poludnie po krotkiej drzemce na regeneracje sil, bo dwugodzinne spanie skutkowalo chodzenie spac o 22.00 a ja zycze sobie miec wieczor chociaz dla siebie.
Mam nadzieję ,że już się o dzidzie starasz ???.Kłaczku repertuar
Zwazywszy ze na obiad jadl placki ziemniaczane, na podwieczorek rzeczona kielbase, to ja nie chce ogladac jego watroby.
. Piękne słońce jest, a ja mam migrenę drugi dzień z rzędu. Maks się budzi po nocach od kilku dni, ryczy i chce wyłazić z łóżka, trzeba tulić i za łapkę trzymać.