Hejka!
Strzała witaj!!

ciekawi mnie jak w takim razie nas namierzyłaś, skoro nie dzieciowa jesteś?? chyba że w trakcie starań;-)Co do imion tez mam Maję, a teraz jest to imie dziewczęce na topie;-) A Zuź to jest mnóstwo , mam chyba ze trzy szitzu o tym imieniu , a i w gabinecie wet się troche tego przewija, tak więc wszystko w normie
la luna, wiem, że nie sposób się nie martwić, ale wierze, że w szystko w porządku, moj abratowa miała podobne zmartwienie, tez dostała wskazanie na amniopunkcje bo było duże prawdopodobieństwo, nie pamiętam dokładnie jakie, ale podobne do Twojego wyniku, koniec końców urodziła cudną dziewczynkę, Lili ma już pół roku i jest zdrowa ,wspaniale się rozwija, będzie dobrze:-)
No to mamy też katar i chorego bachora

...się nachodziła do żłoba po przerwie świątecznej

, już wczoraj przylazła z pompą z nosa, a dziś do tego jest słabiutka, ma jakieś 37 - 38 stopni , leży....
Aniu Biedrona świetna, no i ta krowa

...ale chyba zdajesz sobie z tego sprawę, że żaden facet nie byłby w stanie przytargać tyle dobra do domu za jednym zamachem, kobieta potrafi
Ollena tak sobie myślałam o tym siedzeniu w domu z bachorami, garami itp.....ja mam porównanie, bo pracowałam i w kasynie na nocki i jako PH - czyli dużo jazdy i użerka z klientami, a potem siedziałam w domu całą ciążę i pierwszy rok życia Paćki i to było coś pięknego, chyba mój najlepszy okres w życiu, taka spokojna głowa, dużo czasu, żeby posprzątać, ogarnąć, wyprać, pójśc na spacer, rano móc poleniuchować w wyrku, mój stary wtedy pracował, pamiętając jaka czasem byłam po robocie zmęczona , byłam o wiele bardziej dla niego wyrozumiała jak wracał z pracy, bo pamiętałam jeszcze siebie z okresu tej orki. To wcale nie jest tak, że jak się pracuje to nagle wszystko jest super, masz swoje życie, jesteś niezależna itp. itd. dodaj do tego wkurzającego szefa np. durnych klientów, zmęczenie, brak sił na ogarnianie tego co w domu sie dzieje itp. itd. ....pomyśl o czyms takim jak Ania znalazła u siebie..no ja to bym zaraz podłapała jakiś " zwierzęcy " wolontariat

, chociaz w tym środowisku tez jest mnóstwo syfu międzyludzkiego i na to trzeba być przygotowanym;-)