Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Obejrzałam sobie kilka fotek przedstawicieli tej rasy i muszę przyznać że miałam taka sfilcowaną, skundlona wersję w postaci Gabi :-) Teraz mam futrzaka pt. kotka Bazylia.
Człowiek strzela, pan bóg kule nosi
No i jest Kubula
Pytanie brzmi czy Ty tez nie chcesz dziecka, czy za rok za 10 będziesz żałowała ? Ale sama musisz sobie odpowiedzieć na te pytania. Mój m. nie lubi dzieci, nie chciał owych posiadać i co ? Jest totalnie zwariowany i zakręcony na punkcie młodego
Byłam wówczas na jakieś wycieczce w Wiedniu (wtedy jeszcze myślałam, że lubię wycieczki) i poszłam do punktu turystycznego po jakieś mapy, informatory itd. ... "piękną" angielszczyzną poprosiłam o to, pani zadała mi pytanie .., i dostałam przewodniki po francusku, Wymieniłam na angielski bo jednak miałam wówczas zdecydowanie większy zasób słów, choć akcent szpetny.
Miłej niedzieli.
Zuzia bardzo fajna i rzadka rasa kiedyś czytałam ,że w PL jakaś sunia się oszczeniła ale kawaler był z Hiszpanii i nie wiem czy jest ich więcej w PL niż kilka kilkanaście egzemplarzy..Dziewczyny kojarza ale for you ta kudłata to Blondi ,a gładka to właśnie Paulinka:-)

..a gdzie jeszcze kąpiel i suszenie
i to co dwa tygodnie, byłabym bogata

, a Ty nie zarobiłabyś na wino
Nadal nie wiem co i dlaczego robiłaś na Babyboom skoro nie planujecie potomstwa 
bo ja wlaśnie przesiadywałam głównie na dogomanii wcześniej i znalazłam się tu dopiero jakoś tak w połowie ciąży, bo przecież gdzies trzeba było sobie pojęczeć

czyżby jej się dorosłość i samodzielność znudziła

Teraz chwila spokoju bo panna usiluje ubrac moje kozaki - takie do polowy uda :-) - koncza sie jej nogi wiec chodzi na cholewkach :-)
Jak wyglada angielski w Kanadzie? pewnie tez ma specyficzny akcent. Dzieci to koszmarki, ale fajnie je miec. Namawiac nie bede, bo to indywidualna decyzja kazdej kobiety