• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Dziewczyny, coz za mile przyjecie - bardzo dziekuje, tak naprawde to nie wiem ile bede wstanie sie udzielac (brak dziecia), ale postaram sie, najwyzej mnie wygonicie za gadke o psie. Logika by wskazywala zapisac sie na dogomannie lub tym podobne, ale jakos Wasza grupa mnie zafascynowala poprostu. Ten sam wiek - ta sama rozumowosc.

Dziecia nie mam w zwiazku braku Marsa - tak jakos sie ulozylo - spotykam sie z facetem od paru juz lat, ale on dzieci nie chce, i wez tu badz madra. Trzeba zucic gada chyba, ale to ciezko bo mily jest i kochajacy.

Zima tu jest okrutna, fakt, ostatnia sroda: minus 40 stopni. Nie da sie z tym zyc, jak by sie nie patrzyl.

Czasowo ja znowu do Was pisze w srodku Waszej nocy - no tak to wypada, ale postaram sie byc aktywnym czlonkiem i nawet jak lodowisko sie skonczy w tym kraju odtancuje 3 rundki tancow Klaczek zapodala.

Majuska
moje zwierze potrzebuje groomera raz na dwa tygodnie - inaczej kudly sie robia, czemu nie ma Cie blisko mnie????? Rozumiem ze lampke wina bysmy popijaly walczac z jej wlosem.

I wstawiam rozrabiake po zjedzeniu jej zabawki - jak do tej pory tylko zabawki je - buty moga stac bez zainteresowania. unnamed-29.jpg

Załączniki

• unnamed-29.jpg
    unnamed-29.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 82
Hełoł :-D
czekam na śniadanko i kawe po porannej dawce prochów więc zajrzałam tutaj żeby mi czas szybciej minął :-)
Avro - urocza jest Twa Zuzia :-D Obejrzałam sobie kilka fotek przedstawicieli tej rasy i muszę przyznać że miałam taka sfilcowaną, skundlona wersję w postaci Gabi :-) Teraz mam futrzaka pt. kotka Bazylia.
A co do dzieci - nie lubię i nie chciałam :-D Człowiek strzela, pan bóg kule nosi :-D No i jest Kubula :-D Pytanie brzmi czy Ty tez nie chcesz dziecka, czy za rok za 10 będziesz żałowała ? Ale sama musisz sobie odpowiedzieć na te pytania. Mój m. nie lubi dzieci, nie chciał owych posiadać i co ? Jest totalnie zwariowany i zakręcony na punkcie młodego :-D
o językach nic nie powiem bo jestem totalnym antytalencie. Najlepiej mi się uczyło jak miałam francuski i angielski :-D Byłam wówczas na jakieś wycieczce w Wiedniu (wtedy jeszcze myślałam, że lubię wycieczki) i poszłam do punktu turystycznego po jakieś mapy, informatory itd. ... "piękną" angielszczyzną poprosiłam o to, pani zadała mi pytanie .., i dostałam przewodniki po francusku, Wymieniłam na angielski bo jednak miałam wówczas zdecydowanie większy zasób słów, choć akcent szpetny.
A teraz jestem wtórnym analfabetą językowym.
Własnie chciałam jeszcze donieść że u mnie jakieś białe - topniejące G za oknem zapieprza.
idę śniadaniować :-D Miłej niedzieli.

Avroarrow jak miły Mars to może postawić go przed faktem dokonanym(jeśli oczywiście Ty chcesz dziecka,a On chce Ciebie)Przeważnie w poważnym związku ostatnie słowo należy do Marsa ,a brzmi "Tak jest kochanie".No i jak chcesz dziecka to już czas:tak:Zuzia bardzo fajna i rzadka rasa kiedyś czytałam ,że w PL jakaś sunia się oszczeniła ale kawaler był z Hiszpanii i nie wiem czy jest ich więcej w PL niż kilka kilkanaście egzemplarzy..Dziewczyny kojarza ale for you ta kudłata to Blondi ,a gładka to właśnie Paulinka:-)100_2085.jpg100_2050.jpg

Załączniki

• 100_2085.jpg
    100_2085.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 77
  • 100_2050.jpg
    100_2050.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 77
Hej!

U na na razie nie pada, ale jak już jest u Misi to pewnie i do nas dojdzie:-(

Noc do bani...co mniej więcej półtorej godziny pobudka i popłakiwanie, w sumie nie wiadomo dlaczego....i właśnie jesteśmy po pierwszym bardzo rozległym egzorcyście ( pół kanapy w salonie) , wir żołądkowy pewnie jakiś:baffled:

Avro Zuzka boska, to, ze trzy, cztery godziny strzyżenia jest:-D..a gdzie jeszcze kąpiel i suszenie:szok::-D i to co dwa tygodnie, byłabym bogata:-D:-D:-D, a Ty nie zarobiłabyś na wino:-D:-D Nadal nie wiem co i dlaczego robiłaś na Babyboom skoro nie planujecie potomstwa :-D:-D bo ja wlaśnie przesiadywałam głównie na dogomanii wcześniej i znalazłam się tu dopiero jakoś tak w połowie ciąży, bo przecież gdzies trzeba było sobie pojęczeć:-D

Amelka - karmicielka:-D:-D

Nie chwaliłam się Wam jeszcze...Kasia - córa marnotrawna wróciła na łono rodziny....

Majuska no faktycznie milczałaś o tym :-D czyżby jej się dorosłość i samodzielność znudziła :-D
a jak temperatura Paćki ? jak baardzo wysoka to na zmianę czopy: ibumu i apapu. Tak co 4 godziny. Picie małymi łykami, woda !!! ewentualnie lekka herbatka. Ryż, marchewka a z owoców banany. Wiem, że mówią lekarze o jabłkach z ryżem ale wg mnie nie jest to dobry pomysł.

Cześć,

My też już nie śpimy. Od 9 układałam z Julką wieże w łóżku. Potem potuptałam do męża i wskoczyłam pod kołderkę co skończyło się awanturą bo córce się to nie spodobało :szok::-D

Majuska a to na pewno nie piątki ? I co zta Kaśką ? Już nie mieszka w mieszkanku tylko z Wami ?

Avro i ta twoja Zuzka to często tak się rozprawia z zabawkami ? marsa postaw przed faktem dokonanym . Życie jest lepsze z dzieckiem.

Dzisiaj Finał WOŚP.

Ostatnio czytałam duzo artykułów o Owsiaku. Oglądałam na jakimś zagranicznym kanale program o motorach na zamówienie i jeden z nich był dla Owsiaka właśnie. Facet jest bajecznie bogaty bo ta jego Fundacja zabiera dla niego 50 % a wszystko zgodnie z prawem. Firma zarządzająca zarejestrowana w raju podatkowym do tego. Jakoś przeszła mi ochota wspomagać WOSP jak sobie pomyślę ze z 10 zł 5 zł idzie do kieszeni Owsiaka.

Dam przykład : Firma Owsiaka szkoliła wszystkich dyspozytorów karetek za kasę z NFZ. Dlaczego Jego ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej,

Katrina, klaczek wole poprawiac zeby chociaz mial pojecie ze mozna mowic inaczej. Pojedzie kiedys do Stanow i beda na niego patrzec jak na ufo... tak jak ja patrzylam na Irlandczykow po przylocie z USA..oni sa z Marsa!

Ja nie uzywam juz plynow do kapieli dla dzieci, uzywam tych dla nas, aktualnie meskiego Adidas ;)

Zoyka
a jakbys Julce poprostu przeniosla do domu, dala flache przez sen? Nie da rady?

Arrow fajna kobitka z Ciebie i fajnego masz psa, zostan i pisz tu nam o tej Kanadzie do ktorej teraz wszyscy wybywaja ;-) A co do bejbi.. serio nie chcesz?

Majuska wspolczuje akcji Paćkowych, oby jej przeszlo szybko, zdrowka dla niej!
Kasia wrocila? Nawet nie wiedzialam, ze wybyla, pisalas tylko, ze akcje wywinela ale nie wiedzialam, ze wyprowadzila sie :-) No ale good ze wrocila cora marnotrawna! :-)

Czesc, trzeci raz podchodze do lapka zeby sie przywitac i zawsze cos.... mleko, odkurzacz, pies, sniadanko, jezdzenie na garnku :baffled: Teraz chwila spokoju bo panna usiluje ubrac moje kozaki - takie do polowy uda :-) - koncza sie jej nogi wiec chodzi na cholewkach :-)
Rano zdazyla sobie wetrzec maslo we wlosy, napoila psa mlekiem ze swojego kubka.
Ollena poprawianie nie ma sensu, bedzie mowil po irlandzku a jak zacznie po angielsku to w szkole dzieci nie beda go rozumialy.
Arrow pies super, ale demolka w domu tez konkretna :-D Jak wyglada angielski w Kanadzie? pewnie tez ma specyficzny akcent. Dzieci to koszmarki, ale fajnie je miec. Namawiac nie bede, bo to indywidualna decyzja kazdej kobiety :) Nigdy nie chcialam miec trojki a jakos tak wyszlo i nie zaluje.
Majuska tzn Kasia zrezygnowala z samotnego mieszkania w Waszym dawnym lokum? Biedna Packa:no:
Zoyka wiele lat temu Filip wyladowal w szpitalu z ostra niewydolnoscia oddechowa spowodowana atakiem astmy. 90% sprzetu specjalistycznego mialo naklejone serduszka Owsiaka. Wiesz i wtedy jakos mi sie cieplej na sercu zrobilo, bo gdyby nie on to moje dziecko nie mialoby nebulizatorow, spirometrow i inhalatorow... Nawet butla z tlenem i maseczka na twarz, ktora mial na buzi w karetce pogotowia mialy serduszka.... karetka dar Orkiestry pedzila na sygnale przez miasto do szpitala.
Facet tez musi z czegos zyc, to jego praca i bierze za to pensje. Jaka wysoka nie wiem, mam to w nosie. Dzieki jego fundacji moje dziecko mialo zapewnione w szpitalu wszystko zeby go ratowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry