No co do Kasi, to nie tyle,że dorosłość się znudziła...przyczyna prozaiczna : kasa, okazało się, że nie wyrabia finansowo, tzn. ja to wiedziałam już w momencie jak się wyprowadziła, że nie wydoli i tak sobie długo radziła, bo mieszkała poza domem ponad pół roku. Dzieki tej "przygodzie" przekonała się, jak to jest wydawac kase na mieszkanie i ile to jest, kolejna rzecz , że ukochane przyjaciółeczki za które dałaby sobie żyły podciąć w szarej codzienności ( gdzie trzeba myć gary, sprzątać, prać, robić zakupy ) już nie są takie cudowne, no i jeszcze kilka pomniejszych lekcji wyniosła z tego doświadczenia....no cóż, teraz jest znowu u nas w swoim cudownym różowym pokoiku, ale w planach ma IRL za kilka miesięcy, powód : brak perspektyw na miejscu....
Też widzę w WOŚPie 2 strony medalu ..wiem, że ratują, kupują sprzęt i to wszystko, tym samym wyręczaja Państwo, które kładzie na to lagę, no i to bogactwo Owsiaka..no nie wiem, nie pałam do niego sympatią
Paćka dzis nie gorączkuje, lekki stan podgorączkowy i ogólne rozmarudzenie , płaczliwość ...sam miód
Też widzę w WOŚPie 2 strony medalu ..wiem, że ratują, kupują sprzęt i to wszystko, tym samym wyręczaja Państwo, które kładzie na to lagę, no i to bogactwo Owsiaka..no nie wiem, nie pałam do niego sympatią
Paćka dzis nie gorączkuje, lekki stan podgorączkowy i ogólne rozmarudzenie , płaczliwość ...sam miód

póki nie urodził się Kacper namiętnie siedziałam na dogomanii (mam dwa psy), teraz też tam zaglądam, ale już nie z takim natężeniem jak kiedyś;-)A dodam jeszcze, że do 40tki mi trochę brakuje, ale dziewczyny i tak mnie przygarnęły do siebie :-) jeśli chcesz dziecka, porozmawiaj poważnie z Marsem, ale stawianie go przed faktem dokonanym to zły pomysł:-( Zuza przepiękna! Ja mam Nelę i Szirę