• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Wystawiliśmy Opelka do sprzedaży - za grosze, ale i tak od dwóch miesięcy stoi i niszczeje:no: telefony się urywają, na jutro mamy umówionych parę osób, mam nadzieję, że ktoś się zdecyduje, bo wpadłam dziś na pomysł przemeblowania mieszkania, a do tego przyda nam się ekstra kasa :tak:

O mosz Azula, nie dajesz Owsiakowi? Ale jakby (tfu tfu!) przyszlo co do czego to chcialabys pomocy 'jego' sprzetow?!

O Dobranockach rozmawialysmy... dzis jest, full wypas 25min Disneya, moje dzieci siedza wreszcie cicho..jupi!!

Andzike good luck! :-)

azula - ale gdyby nie pomysł Owsiaka (chociaż dziś mi coś P. opowiadał, że to nie do końca był pomysł Owsiaka) i jego umiejętność porwania za sobą ludzi i przekonania ich do swojego projektu już od 22 lat, to ani ja ani misia ani miliony osób wpłacających nic by nie sfinansowały, a Ty zamiast dziękować za uratowanie zdrowia czy życia swojego dziecka mogłabyś tylko złorzeczyć na NFZ... :no:

A zresztą, tak jak pisałam wcześniej każdy ma swoje zdanie i może postępować zgodnie ze swoim sumieniem - ja nie dałabym na tacę i po kolędzie, ale na WOŚP daję :-)

Ostatnia edycja:
Azula nie wiem jak u Ciebie ale np Kubul miał przesiewowe badania słuchu robione dzięki świątecznej Pomocy. Azula popytaj wśród znajomych ile osób zauwazyło symbol świątecznej pomocy będąc w szpitalu?
Co roku i to od lat są te same głosy - że się z tego utrzymuje, że okrada, że siebie finansuje. Co roku przedstawia raport z działalności z rozliczeniem finansowym a caritas nie. Od czasu kiedy największy konkurent Owsiaka - czyli Caritsa zauważył kile kasy "odbiera" mu Owsiak zaczęła się nagonka.
porównajcie strony obu instytucji charytatywnych:
CARITAS POLSKA

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
w WOŚP bez problemu znalazłam rozliczenia finansowe.

Andzike po prostu wstyd bo to chyba tylko w PL ludzie płacą i podatki i dodatkowo sami sobie funduja sprzęt .A ja się nie czepiam kto komu i dlaczego daje lub nie pieniądze .

Ostatnia edycja:
Azula dlatego napisala, ze 'jego' sprzet w cudzyslowiu bo nie jego wlasny a przez niego wymyslony;)

Home dzis ma 40% off, przesylke gratis i wszystko idzie na WOŚP :-)

Wiecie moze co sie moglo stac z moim lapkiem, ze nagle nie widze na FB polowy zdjec?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry