• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

hej,
ja tylko tak na szybko, potem wpadnę na dłużej
Andzike - możesz powiedzieć w jakim sklepie zrobiłaś te zdjęcia męskich piżamek w szkielety i trupie czaszki? To jakaś ogólnie dostępna sieciówka? Poluję na taką piżamę!

reklama
azula - na dogomanii takich historii było mnóstwo, zresztą ostatnio była kolejna głośna akcja - co miesiąc firma Krakvet organizuje konkurs w którym zgłoszone wcześniej schronisko czy inna organizacja mogą wygrać spory zapas jedzenia. Glosowanie odbywa się przez smsy. Jedno ze schronisk, które były w czołówce ogłosiło, że zmarła osoba, która najbardziej w tym schronisku się udzielała = biedne psy, bez jej pomocy nie będą miały co jeść itp itd, więc wygrana jest ich jedyną szansą.... Wygrali. Potem okazało się, że wiadomość o śmierci była jedną wielką ściemą, w myśl zasady "cel uświęca środki":no:. Jak dla mnie dno i dziesięć metrów mułu:no:
Ale czy to znaczy, że mam przestać pomagać? Absolutnie nie, ale tylko osobom i fundacjom, co do których mam pewność i zaufanie.
A osoby wplątane w akcję "śmierć" na 100% jeszcze tego pożałują, dobro wraca, zło (na ich nieszczęscie:wściekła/y:) też :tak:

Lubicie głupowate komedie? :-Dna TVN właśnie zaczyna się "Naga broń 2 i 1/2":-D

Flo - to był chyba KappAhl albo TK Maxx, ale to było rok temu, więc nie wiem czy jeszcze mają w ofercie :-)
Jako fance naszych pidżamek przedstawiam Ci kolejną, z H&M ;)
Zobacz załącznik 603589

EDIT:Flo - sprawdziłam na planie Galerii Mokotów - wychodzi mi, że to byl jednak New Look ;)

Andzike ja to nie wiem ale dziewczyny wspominały tu na BB o dogomanii więc tak sobie poczytałam i akurat na takie paskudztwo trafiłam:-( wolę pomoc "do ręki" moja pomoc to jak teraz to jedynie danie czegoś po małej lub właśnie czasem kotkom puszka .Choć niestety po wypadku M sami mamy niefajnie jeszcze tylko półtora roku i nie będziemy mieć długów i będzie ciut lżej:-)

Zoyka jednak wolę jak Owsiak jeździ czoperem niż biskup lexusem a agent Tomek porszakiem :-) Po drugie gdybyś mogła zatrudnić kogoś do kogo masz zaufanie np. Jarka bądź jakiegoś NN faceta "z ulicy" to kogo byś zatrudniła ?? Bardziej irytuje mnie nepotyzm w KGHM niż w prywatniej fundacji która robi dużo dobrego.
należę do tych głupich idiotek, które organizują zbiórki, przekazują %, pieką ciasteczka i szyja ozdoby choinkowe, wrzucają jedzenie do banków żywności. Czy warto? zawsze warto.

Misia - nepotyzm jest wszędzie i w sumie to zrozumiałe. Chodzi mi obłudę jaką Owsiak przy tym uprawia głosząc ze on to wszystko za darmo.
KGHM mnei mało obchodzi .To spóła skarbu państwa i niech sobie robią co chcą. ZA to fundacja na która dawałam i wpłacałam ma być charytatywna i się nie wzbogacać a pomagać.

a a a.

a ksiądz jeździ limuzyną bo jest banda idiotów która to sponsoruje tak jak Owsiaka. Ksiądz tez pomaga, robi dobrze. Czyż nie ?

a ja nie chcę być jednym z tych idiotów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka to ludzie robią ludziom dobrze ,a co niektóre jednostki wulgarnie na tym żerują :-(Ale każdy robi jak uważa i daje komu chce ,ile chce i mi nic do cudzych pieniędzy ,a ja wole jak już napisałam pomóc konkretnej osobie czy zwierzakowi i raczej nie za bardzo pociągają mnie"pośrednicy",a jak inni wola to ich prywatna sprawa.

Zoyka ksiadz komu pomaga niby?? nie widac jakos tej pomocy, chyba ze dla drugiego ksiedza dorobienie wielkiego brzucha...

No i glosisz teraz taka propagande jaka glosza ksieza od 22 lat, odkad Owsiak dziala. Pytalam kilku osob o to dzis.. wszyscy jednoglosnie mowia 'niech zarabia ile chce ale niech robi to co do tej pory!'
Ja sie podpisuje pod tym, za darmo nie ma nic ale tak jak ktoras wyzej napisala.. NFZ zarabia tyle samo a nie robi nic..

https://www.facebook.com/photo.php?...68118371.56936.213606648772653&type=1&theater

Ollena ale to nie Owsiak czy inny ma "pomagać" na to powinny iść pieniądze z podatków i nie powinno być żadnych Owsiaków :no:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry