azula - na dogomanii takich historii było mnóstwo, zresztą ostatnio była kolejna głośna akcja - co miesiąc firma Krakvet organizuje konkurs w którym zgłoszone wcześniej schronisko czy inna organizacja mogą wygrać spory zapas jedzenia. Glosowanie odbywa się przez smsy. Jedno ze schronisk, które były w czołówce ogłosiło, że zmarła osoba, która najbardziej w tym schronisku się udzielała = biedne psy, bez jej pomocy nie będą miały co jeść itp itd, więc wygrana jest ich jedyną szansą.... Wygrali. Potem okazało się, że wiadomość o śmierci była jedną wielką ściemą, w myśl zasady "cel uświęca środki"

. Jak dla mnie dno i dziesięć metrów mułu

Ale czy to znaczy, że mam przestać pomagać? Absolutnie nie, ale tylko osobom i fundacjom, co do których mam pewność i zaufanie.
A osoby wplątane w akcję "śmierć" na 100% jeszcze tego pożałują, dobro wraca, zło (na ich nieszczęscie

) też
Lubicie głupowate komedie?

na TVN właśnie zaczyna się "Naga broń 2 i 1/2"
Flo - to był chyba KappAhl albo TK Maxx, ale to było rok temu, więc nie wiem czy jeszcze mają w ofercie :-)
Jako fance naszych pidżamek przedstawiam Ci kolejną, z H&M
Zobacz załącznik 603589
EDIT:Flo - sprawdziłam na planie Galerii Mokotów - wychodzi mi, że to byl jednak New Look