reklama

Ciąża po 40

brak mi słów normalnie:-) ale najciekawsze jest to że na farbowanie już nikt "obcy" nie wlazł!! to od jutra rana gdzie robimy zamieszanie? oj znielubią nas jak Misia teściową!

włosy ufarbowałam....to na stos ze mną:-)

Alex ja też łysa bez zębów:)

ja do szpitala biorę:
i teraz uwaga LYSTA:

szczotę grubą do modelowania włosów
tusz i fluid
perfumy delikatne jakieś myślałam o lacosta
lakier do paznokci ale raczej idę w pomalowanych (u stóp czerwień- seksowna taka)
błyszczyk (2 sztuki)
depilator Braun
puder brazujący

która co wrzuca?

reklama
moją największą ekstrawagancją w kosmetyczce są chyba spinki do włosów, pilnik do paznokci i patyczki do uszu...nic..żywcem nic do makijażowania:-D:-D:-D ...a do torby wrzucam jeszcze jasiek :)))))
Byłam na "włosach" poczytać...bana dostaniecie jak nic za rozganianie spokojnych użytkowniczek forum:-D:-D

LYSTA do torby:
mydlo
szampon
zel do...
krem do ryja jakis coby sie lupiez nie sypal
krem do rak
gumka do wlosow (pewnie bedzie na wlosach a nie w torbie)

i wszycho a i to nie jestem pewna czy zdaze uzyc. :-D

Gosia Twojej listy nie potraktowałam poważnie, Ty na serio?:baffled: Jeżeli tak to zapomnij o pomalowaniu pazurów, każdy szpital zaleca zmycie lakieru do paznokci.
Na poważnie nie biorę lakieru do włosów:))) piankę i owszem bo będę po umyciu włosów wyglądac jak Kłaczek w dredach:-)

reklama
Kurza stopa, ogłupiałam już kompletnie:baffled:
Żadnych kosmetyków do malowania poza czarną kredką i kremem żeby to zmyć, suszarka koniecznie i pianka też bo czeka mnie kilkudniowy pobyt w szpitalu więc nie będę łazić z tłustymi kudłami:baffled: Krem się przyda też do smarowania pyska jakby mi się wysuszył za bardzo :))) Koniecznie dezodorant, mydło, szampon do kosmetyczki plus środki wypisane na liście szpitalnej dla siebie i dziecka, tj jakieś kapcie, szlafroki, gacie itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry