reklama

Ciąża po 40

ja szlam do porodu jak na wojnę :-D ale zebrałam info od rodzących przede mną lasek i wszystko mi się przydało łacznie z papierem do de ... bo go w klo nigdy nie było :-D

reklama
Papier do de... jest na szpitalnej liście:-D nie liczę tego jako dodatek do kosmetyczki tylko obowiązkowe pakowanie.
Własnie na polsat caffe leci od godziny program o sexi mamusiach, chyba nie mogę tego oglądać bo mnie Amerykanki doprowadziły do płaczu, teraz lecą Polki i też mi jakoś nie w smak...:baffled:

klaczek - przestan sie wpychac przede mnie, bo ci sie nie nalezy. Konto zalozylam w ciazy z moja pierwsza mala, ktora ma juz prawie 3 lata. A ja od wrzesnia mam 44. Poza tym mam cala glowe siwych wlosow, a nie "przetykane na skroniach", to uszanuj starszyzne.

Alex - a u nas taka fryzure nazywaja "brazylijska".

Nawiasem mowiac, to ja nie jestem pewna gdzie wy te wlosy farbujecie to wole sie nie odzywac.

Gosia - a ile ty w tym szpitalu bedziesz? Bo szykujesz sie jak na tygodniowe wczasy.

anka_d - ty sobie zdajesz oczywiscie sprawe, ze populacja USA to ok 300 milionow, wiec z takiej puli to im sie udalo wybrac z 5 sexi do programu? Szkoda ze sie nie mozesz przejsc po prawdziwej amerykanskiej ulicy, to by ci sie lepiej zrobilo. Chociaz ja cie doskonale rozumiem, bo tez w kolko jecze ze jestem gruba.

Dzisiaj zauwazylam ze juz nie mam pepka. Plasko jest. Qrcze, jakas duza ta dzidzia chyba bedzie, bo brzuch mam taki wielki, a jeszcze 6 tygodni zostalo.

miałam do końca wklęsłę pępucho :-)
Ewa a może zrobisz kilka fotek i tu wrzucisz :-) poprawi się nam humor ...
Ja na szczęście nie mam takich szkodliwych programów w ofercie swoje kablówki :-D
Anko proszę przestać oglądać ... na.ten.tych.miast :-p:-p

Misia Ty jesteś burżujka! jaka kablówka? kup sobie satelitę :))) Widziałaś kiedyś na wsi kablówkę? jestem skazana na durne programy na polsacie, bo mam do wyboru polskie seriale, W11, Trudne sprawy albo sexi mamusie. Swoją drogą to te amerykańskie mamusie były lekko otyłe i zaraz po urodzeniu poddawały się rekonstrukcji brzucha i piersi... Polki poddawały się laserom i jakiejś diecie. Ciut jakby mądrzej, ale 5 tygodni po porodzie:baffled:
Mówiłam, że Ewa zakładała dawno temu konto i przoduje w rankingu geriatrycznym:-)

Ewa, no szacun dla siwej glowy...:-D Pol roku starsza jestes mniej wiecej - wielkie mi ale.:-D A ja pepek jeszcze mam i to calkiem niezly, choc pisali gdzies tam, ze juz ze 3 tygodnie temu mogl "wyskoczyc".
No, juz sie nie probuje nawet, no... Anka_d, no juz wiem...

witajcie, dopiero po pracy i odbębnieniu spraw bankowych mogłam tu zajrzeć, a było dziś co czytać

Alex - dzięki kochana wybawiłaś mnie od biegania dziewczynom po browara... bo Gosia ciut starsza ode mnie,

ja tez uważam, że fryzura "bez fryzury" to w wieku przedszkolnym jest OK, mnie sie nie podoba (na szczęście mój tez tak uważa i gitara),

tyle tych Waszych postów było, że juz nie pamiętam kto o czym pisał...

co do słodyczy to jestem strasznym łasuchem, ale póki co kompletnie mnie nie pociągają, mało tego jest mi po nich niedobrze, za to kwaśne i ostre rzeczy i potrawy są dla mnie SUPER!!!

i tak jak Kłaczek pisała - u nas tak samo - nie ma co za dużo brać ze sobą do szpitala, bo następnego dnia wyjazd do domu, to po co to wozic tam i z powrotem?????

lysta jest na poważnie:)
paznokcie u stóp na bank będą na czerwono jak nie wolno? trudno.... nie powieszą mnie chyba za to:-)
Misia co do cieni....hm pomyślę.....
głupawkę mam to racja Majuska ze strachu.....co mi pozostało....
ja nawet do T mówię że jak mi się coś stanie to ma sobie drugą babkę wziąść (nie wiem jak się pisze) byle czystą i dla dzieci dobrą:rofl2: no jazda na maxa...patrzył na mnie już ,mega zadziwiony:szok::szok:
Majuska w znieczuleniu się fajnie rodzi więc trzeba wyglądać bo jak nie będzie bolało to rozumu więcej i na tej tam porodówce będzie czas może pogadać z dochtorami czy jak??? .......choć T będzie hm to nie wiem...
dzisiaj z koleżanką oglądałam te dwie koszule co kupiłam na rynku do szpitala do karmienia (wiecie taaakie sexy z KLAPĄ z przodu i obie stwierdziłyśmy że muszę je wypieprzyć i to uwaga..... jeszcze PRZED porodem, obie z nich lałyśmy równo jedna to nawet jest z bocianem!!!

a w kaphalu są przeceny na wszystkie rajstopy, pończochy 50% na kartę która ma:)

Gosia ty weź przemyśl tę lystę:) a pazury mogą Ci zmyć na izbie przyjęć, wiem że szpitale nie tolerują lakierku do porodu:))) Chyba rzeczywiście coś Ci padło na rozum ze strachu:baffled: Brudnej i niedobrej baby to żaden normalny nie weźmie, więc może wymyśl inne kryteria:-)

PS. "wziąć" :happy:

reklama
misia - ja po waszych dyskusjach to nie wiem wlasciwie jaka czesc ciala mam fotografowac, to sie lepiej wstrzymam....

anka_d - ja slyszalam ze nawet w czasie porodu juz robia rekonstruckcje. Opieka lekarska jest droga, a za rekonstrukcje ubezpieczenie nie zwraca. Wiec jak masz cesarke, to sobie mozesz zamowic lekarza zeby ci od razu rozciagniete i sflaczale miesnie brzucha podciagnal i ciasno zszyl. Za znieczulenie placisz raz, a to podobno wlasnie najwiekszy koszt, anastezjolog.

Tutaj maja taki termin - "mommy makover". Wchodzi w to podciaganie cyckow, czesto polaczone ze niewielkimi implantami, bo wiadomo, po ciazy tkanka nie jest juz taka jedrna oraz wlasnie podciagniecie miesni brzucha, zeby nie wisial sflaczaly.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry