reklama

Ciąża po 40

Anka niemożliwe że "wziąć"... to nie wygląda...:)
no racja z tą brudną i niedobrą:) nie błysłam:wściekła/y:

a lysta zostaje napiszę już po wyjściu co z tego wyszło:) toż mi nie zmyją paznokci na izbie a opr wytrzymam jakoś:-)

zjadłam dzisij kilo faworków ciekawe ile tam żelaza dla Małej było uuuuuch

reklama
Ale laski dajecie :)

Z tym lakierem to ja słyszałam, że chodzi o to, że jakby nagle cc trzeba było, to oni obserwują kolor płytki paznokciowej, a lakier w tym przeszkadza.

Jestem wypompowana, jak Was poczytałam to mi się od razu lepiej zrobiło. Niestety tylko na umyśle, bo plecy nadal bolą. Będę się dzisiaj domagać masażu pleców :)

Ja w sobotę się farbuję, ale na głowie ;-) i ścinam włosy. Nareszcie, bo trochę mam dość, zbyt już długie są jednak. Zetnę tyle, żeby kucyk nadal można było zrobić, ale też, żeby ułożenie rozpuszczonych nie było problemem.

Miłego wieczoru życzę i idę zalec, póki mała śpi. Potem będziemy ją wrzucać do wody :)

Gosia zdecydowanie "wziąć" uwierz mi:))) Basia miała naukowe wytłumaczenie na to, co ja czytałam na stronach szpitalach położniczych, pewnie tak jest więc lakier odpada z lysty:)))
Ewa o tych "make" właśnie dziś mówili, pokazywali taką klinikę na Florydzie i kobietkę której operowali dokładnie wszystko z wyjątkiem stóp, obłed w ciapki:)
Włażę do wanny, za dwie godziny na kontrolę i nie wiem dlaczego się boje:(

oj tam, oj tam ... ja nie wyglądałam ...
a ja muszę się do fryzjera umówić ... wróć do fryzjera chodziłam jeszcze 10 lat temu teraz chodzę do studia na stylizację :-D czy widzę róznicę ???? zdecydowanie w cenie :-D :-D :-D

No ja też nie wyglądałam i to na wyjście nie wyglądałam i do porodu też nie. Ale to wszystko przez Was - bo wcześniej nikt nie poruszał tych jakże przecież istotnych tematów:-D;-):-D
Ale przynajmniej te z nas, które dopiero będą rodzić - mają szansę się godnie zaprezentować.

Misiu, teraz najmniejszy zakład czy to fryzjerski czy kosmetyczny to studio stylizacji - fryzur, paznokci. Namnożyło się :)

A ja ide we wtorek do fryzjera na zamaskowanie siwizny. Wiecie, ciaza jednak odmladza, bo nikt baby po 40-tce nie podejrzewa o ciaze, wiec wszyscy mysla ze jestem mlodsza, hi hi.

A jak wyszlam ze szpitala po urodzeniu mojej corci, to wygladalam jak siedem nieszczesc i na dodatek na bosaka w styczniu, bo tak mialam stopy spuchniete po kroplowkach ze mi buty nie weszly. I tak nikt nie patrzyl na mnie tylko na mala. Jak tylko urodzisz to sie cale zainteresowanie otoczenia przenosi na dziecko.

ale jakbyś była w turbanie z dżetami to wszystkie oczka gapiłyby się na Ciebie :-D
a obok mojej chałupy otworzono kolejny ... 4 salon fryzjerski ... ostanio policzyłam i tak a promomniu 10 minut spoacerem mam ... ok 10 stylistów fryzur ;) jak nie lepiej ...

a ja dziś wyrawałam sie do TKMAXa i kupiłam młodemu ...
Official Rock Star Baby Web Store - Pirate Baby
i ...
Official Rock Star Baby Web Store - Rock Star Baby Rubber Duck
i
nie znalazłam :-( "ocieplacz" do butelek też taki zawodowy :happy2:

Cześc Laseczki:)))
Wróciłam wczoraj od gina o 23.45 pełna tragedia.... weszłam do gabinetu z 45 minutowym poślizgiem. Miałam jakieś dziwne lęki przed tą wizytą, ale okazało się że wszystko jest w porządku:))) Nie udało się zobaczyć płci bo maluch kręci się koszmarnie, jedyne co to po wyciskaniu mi brzucha udało się złapac bicie serduszka i to mnie uspokoiło. Jeżeli młody człowiek ma zamiar być taki ruchliwy to za kilka tygodni moj brzuch będzie tańczył sambę:-) No i co ważniejsze przytyłam tylko 80 dkg:))) Jak na 5 tygodni od jednego ważenia do drugiego to dla mnie ogromny sukces:-)
Zapraszam na kawę:)))

reklama
a co ty Anka myślałaś że coś nie tak będzie?! a za mało ty nie przytyłaś?:-p
a tak na poważnie to ja też mało przybierałam a teraz mam na +10kg i to jak na mnie to mało no i Mała też nie za duża to teraz nadrabiam:)
a na te wizyty to się może wcześniej umawiaj co? czy lekarz tylko nocą robi:)?

u nas dzisiaj taka mgła że aż lotnisko zamkli:)

kawkę już też piję;) i zapraszam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry