Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy pierwszym widziałam na własne oczy, że myli 12 lat temu. Przy tym drugim nie byłam świadkiem. Może teraz jest inaczej? Zaskoczyła mnieKobietki myslalam ze dzieci sie juz nie myje po porodzie zeby mialy ta oslonke chroniaca ,ale moze po cc myja, nie wiem.
Ja jestem po wizycie u mojej gin.prowadzacej. Z dobrych wiesci to dzisiejsze bad.glukozy na czczo wyszlo 69 czyli nawet ciut ponizej normytaki efekt jednego dnia na diecie niskoweglowodanowej
. Lekarka mi powiedziala, ze pewnie sie slodkim objadlam dzien przed pierwszym bad.dlatego mi w pokazalo 103. Powiedziala, ze nie ma powodu kierowac mnie do diabetologa, ani stosawania diety
. Wizja s
Igiel i insuliny rozplynela sie jak zly sen.
Niestety, dzisiaj rano znowu mialam plamienie, nawet nieco mocniejsze niz w pn. Reszte dnia az do wizyty przelezalam. Gin.zbadala mnie i stwierdzila, ze nie mam infekcji, a plamienie. Szyjka jest zamknieta, lozysko w porzadku wiec ona nie wie skad to plamienie, ale jak to okreslila "ciaza jest zmeczona" i trzeba duzo odpoczywac. Jej zdaniem nie ma zagrozenia wczesniejszym porodem, ale mam odpoczywac, unikac wysilku. Z zajec dozwolone mam spacery, gotowanie obiadu i scieranie kurzow, wszystkie ciezsze nie.
Dostalam tez skierowanie na cesarskie ciecie. Jej zdaniem za duze ryzyko rodzenia naturalnie przy tych plamieniach, bolach brzucha. Ja sie poplakalam (taki dzisiaj mam nastroj kiepski), ze mi dziecka od razu nie dadza... troche sie ze mnie smiala, ze jak ktos tak dlugo czeka na dziecko to jest z nim zwiazany mocno. A ja powaznie nie moge przezyc, ze mi go nie dadza na piersi do kangurowania tylko zabiora
ponoc w tym szpitalu gdzie chce rodzic na sali przy cc moze byc ojciec - choc tyle dobrego.
U mnie odpukać dobrze z dzieckiem, gorzej z moim samopoczuciem, przez ostatnie tygodnie złapałam jakiegoś doła, do tego mamy mały kryzys w związku - a to wszystko niestety nie będzie pomagać mi i ciąży... jednak połówkowe wyszły ok, nie mogę się doczekać rozwiązania... ale jak bardzo chciałabym, żeby i wam się moje drogie udało...