Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zamiast mierzyć wagę ciała miałabym mierzoną sferę
Od rana latam i gubię te idealne kalorie, zwiozłam drewno pod okienko piwnicy, nakarmiłam drób, usiłuję zwalczyć wiertło i jeszcze mam zamiar wykonać dwa prania we frani, co jest też wysiłkiem, bo wykręcanie kurtki zimowej i polarów jest wyzwaniem nie lada

...ja jeszcze w ciąży uwielbiałam jak się faceci wbijali przede mnie w kolejkę do kasy i tak strasznie udawali że nie widzą że mam taki wielki brzuch i ledwie dyszę....porażka
Wiecie, że ja w dniu porodu ważyłam 85 kg, a teraz mam na wadze 70kg, zeszło ze mnie momentalnie 15 kilo w postaci dziecka i całej reszty, oraz sporo wody bo strasznie byłam spuchnięta...jeszcze musze zgubić jakoś 10 kg i będę się czuła dobrze ( fajnie jakby to zeszły te kilogramy z doopska i brzucha
)
a potem Ewcia ...
a ponieważ byłam wkurzona - już nie pamiętam czym, na kogo - nawet to jakby nadal rezonował to przejechałabym go kilka razy, albo kopnęła ... a potem powiedziała, że mam burzę hormonów
i się popłakała
...
no wiesz ... przypomnę sobie wzory to sie policzy 
a ona do mnie wczoraj: Matko.... czy ty wiesz że twoja córka ćpie!? a ja na to że co to ćpienie?! i znowu się chichrałyśmy..

Rajmund zdumiony nieco tym faktem, bo wie ze swego czasu wlasnolapnie robilam kapitalke motocykla, rozbierajac go na srubki i skladajac z powrotem, ale bierze na wiare, ze jak cos to ja nie umiem i juz. Bo jak raz sie okaze ze potrafie, to juz on nigdy nie bedzie mial czasu na zadne domowe sprawy...
Mnie na szczescie wychodzi calkiem niezle totalna niemoznosc obslugi niektorych urzadzen, wlacznie z oproznianiem pojemnika na kurz w tym dziwnym odkurzaczu.;-) Kurcze, bycie slaba kobietka jest calkiem praktyczne! No i po latach "sam sobie sterem, zeglarzem i okretem", calkiem luksusowe. Skoro Rajmund w kuchni czuje sie szykanowany przez garnki i kuchenke, ja nie umiem, nie potrafie, nie mam sily, nie rozumiem itd...