reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry z kawą:)))
Zoyka miło że jesteś i uważaj na siebie:)))
Basiu terminy sa takie jakie są... albo płacisz albo nie masz nic:( Wraca temat szczepień, bo sytuacja jest identyczna, niestety to jest Polska... nasz ukochana ojczyzna:-p
Wracam do łóżka spać, chłopisko mnie dziś wykończyło swoim chrapaniem a Maluch jedzeniem w nocy:(

reklama
Cześć dziewczyny :)
I cześć Zoyka, będzie dobrze, tylko musisz się oszczędzać. Dużo odpoczywaj, żeby ta sytuacja się nie powtórzyła :)
Aniu, ale pół roku?????

Ja kawę zrobię jak mała się obudzi, bo ekspres ryczy okrutnie ;) A nasza mała dzisiaj znowu 7 godzin bez przerwy spała ;) Ale od 6.30 niestety brykała sobie i niedawno ją położyłam. Ale zaczynam się przyzwyczajać do porannego wstawanie, no zupełnie jakbym do pracy chodziła :)

Miłęgo dnia życzę :)

Basiu na operację zaćmy czeka się 5 lat, na wstawienie implantu stawu biodrowego czeka się 7 lat, na wizytę u neurologa czeka się 4 miesiące, na USG stawów biodrowych czeka się 4 miesiące... Przykłady z życia wzięte u znajomych i rodziny więc żadne teorie z kosmosu.... Na początku ciązy chciałam by prowadził mnie lekarz ze szpitala w którym chcę rodzić. Rejestrowałam się we wrześniu... termin przyjęcia koniec listopada. Zmuszona byłam wybrać innego lekarza prywatnie... to jest właśnie polska słuzba zdrowia...

Wstałam lekko nieprzytomna, w piecu mi wygasło, zimno w domu jak nie wiem co i zaraz mnie szlag trafi bo nim się nagrzeje i rozpali minie godzina. Chyba wejdę pod kocyk w oczekiwaniu na ciepełko:))))

Lubię pozytywną energie tego forum i wątku :)

Staram się uważać na siebie. Ćwiczę i odpoczywam, ale tez trochę pracuję.

Czekam na piątkową wizytę u swojego ginekologa. Może nareszcie na 100 % potwierdzi ,że to dziewczynka. Do tej pory tylko na 95 % bo niby tłuszczyk na brzuszku przeszkadza dobrze widzieć.

cześć kochane
ja wstałam dopiero i śniadanie jem:szok::szok::szok: dokładnie całą noc się przewracałam, T chrapał elegancko i jak wszyscy wyszli o 8 poszłam spać- nawet kote wypieprzyłam z sypialni co mega zadziwiona była:)
myślałam dużo ( nie tylko o karotenie) i Ewa idzie pierwsza:_ ma termin dzień wcześniej, jest duuuuuuuuuuużo starsza:-p
no i jej w tej Ameryce nie pozwolą po terminie na "rozrywkę:)"
Basiu takie kąpiele też mi dobrze robiły - ogólnie nawet w dzień jak dzidziuś spał to mnie tak na nogi stawiały:)
Zoyka będzie dobrze - wiadomo raz gorzej a raz lepiej ale sumarycznie to więcej jest plusów dodatnich niż ujemnych:) tylko musisz tu częściej zaglądać...albo na farbowanie włosów:)
Misia myślę że u niektórych lekarzy karoten odkłada się w korze mózgowej:)

buziaczki dziewczynki i teraz na kawkę spraszam
Anka a ciebie na gorącą herbatkę, czy już masz cieplej??

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...wlosow-w-ciazy-31125/index17.html#post7792747
już kumasz ???? :-D
a poza tym dzień dobry ...
Ssak gada do kocyka tym razem ... grochówka dla m. sie gotuje a ja zaraz ide na spacer ... może wdepnę do Stylisty Fiuterkowego :-D tak mi lecą włosy że chyba mi maszyną pojedzie 5 milimetrów ... :-D
ogólnie to chyba mam doła ... nie wiem czemu bo pozio m syfu jest taki jak zwykle ...
Dziewczzyny a co wy na to aby na tym rządzie wymóc jakąs politykę prorodzinną a nie prorodzinne ustawy ?!?!?!!?!?!?!?!? Zobaczcie jak dużo nas ????? i dlaczego nic z tym nie robimy ???? zamiast biadolić nad płatnymi szczepionkami bo nie chcemy dawać dzieciakom zanieczyszcznonego syfu, który dawno powinien być zutylizowany ... zamiast narzekać że USG stawów jest zalecane ale płatne... i wkurzać się nad terminami do lekarzy którzy mają zdiagnozowac nasze dzieci - a czasem godziny są ważne - zróbmy coś z tym !!!!!

Zoyka jak wejdziesz na wątek: "farbowanie włosów w ciąży" to zakumasz zaraz:):)

dziewczyny Karusia napisała że jesteśmy nieodpowiedzialne, chyba trzeba jej dać spokój:-D:-D:-D

ja zachowałąm się baaaaaaaaaaaaaaardzo odpowiedzialnie i wykasował odpowiedź :-D
bo zrobiłam sobie wycieczką do jej domowego leczenia :-D

reklama
Do góry