klaczku no to wielkie niektore Twoje dzieci sie urodzily:-) ja sie modle zeby moje drugie nie przekroczylo 3,5kg, bo wtedy bedzie ciezko i pewnie nie obejdzie sie bez naciecia a ja sie tego bardzo boje
U nas wiatru o dziwo brak, tzn braku nigdy nie ma ale nie ma takiego zeby ruszal oknami. Byl taki poprzedniej nocy+deszcz, ale tak to cisza.
Ja stanika do karmienia nie kupuje narazie, kupie jak faktycznie bede karmic bo po co na wszelki wypadek? pozniej moze sie okazac ze wskocze w normalne bo karmic nie bede i nie ma sensu wyrzucac kasy w bloto.
U nas wiatru o dziwo brak, tzn braku nigdy nie ma ale nie ma takiego zeby ruszal oknami. Byl taki poprzedniej nocy+deszcz, ale tak to cisza.
Ja stanika do karmienia nie kupuje narazie, kupie jak faktycznie bede karmic bo po co na wszelki wypadek? pozniej moze sie okazac ze wskocze w normalne bo karmic nie bede i nie ma sensu wyrzucac kasy w bloto.
, ja się pytałam trzech ginów o to co sądzą na temat mojego zachodzenia w ciążę w tym wieku i każdy powiedział z uśmiechem na twarzy, że nie widzi przeciwskazań