reklama

Ciąża po 40

Katrina, to sa momenty, kiedy smieje sie i klne jednoczesnie. Spadnie pod nogi cos drobnego, trzeba sie schylic do wlasnych stop i... rece za krotkie? :-D Jeszcze chwila...

reklama
Za każdym razem, kiedy Kłaczka dłużej nie ma to ja sobie myślę, że to może już ;)
Ollena, miałyśmy skierowanie na badanie moczu, morfologię i ob, bo na usg jamy brzusznej, które robiłam z powodu podejrzenia przepukliny, wyszły jakieś zgrubienia w kłębuszkach nerwowych. Lekarka, która robiła usg, stwierdziła, że może taka uroda małej, ale na wszelki wypadek zaleciła badania. Jeszcze czekamy na wyniki bakterii na posiew.

Ollena, do tej pory rodzilam w terminie, z poslizgiem max 2 dni w ktoras strone. Z tym ze byly to terminy liczone a nie na podstawie scanu. Z moich wyliczen wyszlo ze mam termin na 13, z wyliczen poloznej ze na 16, a wg. scanu na 12. Tak, rodzilam naturalnie i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie. Jak do tej pory dzieciaki lecialy w wadze 4,350, 3,400, 4,250 i dwupak 2,950 i 2,700. Wiec bywaly sporawe i poszlo.
Barbara, jestem. Po prostu odsypiam upojne noce - jak mam skurcze to nie pospie, a potem mam zmule dzien i glowa mnie boli, wiec parkuje w wyro.

Melduje poslusznie ze pizdzi. Obudzilo mnie wycie wiatru, jak wyjrzalam przez okno to ulica gnala sciana wody poderwana z asfaltu - tak wyglada sztorm 12. To by sie zgadzalo z tym co podlinkowalas - 12 w skali Beauforta to ok 160km/h. Mnie nie porwie, brzuch mnie kotwiczy. Jescze Rajmunda utrzymam.:tak:

Wynika z tego, że piździ wszędzie, bo u mnie też piździ, chociaż nie jest jakoś bardzo zimno, podoba mi sie nawet zima w tym roku :))))
Moje dzidzi po koszmarnych 3 dniach wróciło do normy, jest kochaniutkie i grzeczniutkie, tak się dzisiaj do mnie po obuzeniu śmiała, że aż łzy w oczach się pojawiły, no i po godzince leżakowania i rozdawania uśmiechów, zaczęla marudzić, dostała cyca i usnęła :))) Dodam, że i w nocy ładnie spała ....
A ja się dzisiaj wbiłąm w dżinsy sprzed ciąży:szok::-):-)

reklama
Zoyka ja mam (miałam) dwa do karmienia i oba do DUPY !!!! Firmy Ci nie powiem bo je wyrzuciłam tuż po ale nie należały do najtańszych :-( wolałam jka karmiłam pomykac w sportowych - miękkich.
U mnie leje i wieje a mamy iśc na szczepienie - od godziny sie wybieram :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry