71barbara
Fanka BB :)
Dorcia, Myszka witajcie 
Myszko, bardzo mi przykro, widzę, że pomimo wszystko dajesz sobie radę
Kłaczku, super filmik - moja też trzymała prosto główkę praktycznie od początku, ale nie rozglądała się tak. Silny młodzian
A na brodawki mi też pomogły takie nakładki z dziurkami, o których pisze Majusia, żeby pomiędzy karmieniami był dostęp powietrza a niekoniecznie z cycusiami na wierzchu się lata. W ciągu praktycznie jednego dnia - niebo a ziemia.
Zoyka, miałam takie same obawy jak Ty - zawsze dzieciaki mi się podobały, są takie słodkie, ale też zawsze bałam się brać takie maluchy na ręce. A tu nagle zostaję sam na sam z trzema i pół kilogramami człowieka
Dasz radę 
Ha, a nasza młodzież dzisiaj całą noc przespała - od 20 do 6.15 rano. Bez karmienia.Tak to można żyć, nie?
Myszko, bardzo mi przykro, widzę, że pomimo wszystko dajesz sobie radę
Kłaczku, super filmik - moja też trzymała prosto główkę praktycznie od początku, ale nie rozglądała się tak. Silny młodzian
Zoyka, miałam takie same obawy jak Ty - zawsze dzieciaki mi się podobały, są takie słodkie, ale też zawsze bałam się brać takie maluchy na ręce. A tu nagle zostaję sam na sam z trzema i pół kilogramami człowieka
Ha, a nasza młodzież dzisiaj całą noc przespała - od 20 do 6.15 rano. Bez karmienia.Tak to można żyć, nie?
doslownie, a na reszte przyjdzie czas.