reklama

Ciąża po 40

Może Basiu to ten halny, bo fakt rozpiździło się strasznie po południu ( w dzień jeszcze się dało pospacerować ) :no::no: tatuś ją wcześniej wziął ode mnie i mu zasnęła, dzięki Bogu, mam nadzieję, że już będzie smacznie spać do rana, u mnie też nie ma kupy w nocy, więc nie wybudzam jej wogóle do przewijania, na nocki na prawdę nie mogę narzekać, Gosiu u Ciebie to już też niebawem nastąpi, zobaczysz!!!
Spadam do wyrka, pa, pa!!

reklama
Witam wszystkich,
zalogowałam się tu już jakiś czas temu za radą Majuski, którą mam przyjemność znać osobiście.
Potem się przestraszyłam, a dziś jakoś spać mi się nie chce, poczytałam sobie Was trochę i się melduję.

Moje młode urodzi się na 4 miesiące przed moimi 40 urodzinami . Dodam, że to moje pierwsze. Póki co 18 tydzień i wszystko gra.

Cześć Florentynko!! Zobaczysz tu jest fajnie, można sobie pojęczeć, pomarudzić i zawsze znaleźć pociechę, kto Cię tak zrozumie jak druga ciężarówa, lub świeżoupieczona mamuśka. Tak jak Florentynka pisze, znamy się osobiście, a poznałyśmy się na forum dogomania, a potem jakoś to dalej poszło...Florentynka jest szczęśliwą posiadaczką sporego stada zwierząt, może nam się tu kiedys pochwali...:-)
Florentynko może sobi8e wyprodukujesz jakiś fajny suwaczek:tak:

Misia co ten Twój łobuz tak sobie poprzestawiał, zwykle miałaś w miarę plażę z Młodym:sorry:
Basiu jak u Ciebie w nocy? U mnie pobudka o 3.30, 5, 7 i wstała na dobre o 9 :)) Taką kupę rano strzeliła, że całe ubranko, kocyk i nasze prześcieradło do prania..powiedzmy, że to na szczęście :)

Cześć babeczki :)

Czasami Was podczytuję i zaglądam jak tam moje rówieśnice, czy się już rozpakowały? Dobrze znają mnie Basia i Kłaczek. Rzadko zaglądam, bo ciąży wciąż brak i czekam teraz na usunięcie zrostów w macicy, żeby w ogóle móc w nią zajść. Widzę jednak, że Myszka jest w podobnej sytuacji do mojej. Tak mi przykro. Mam nadzieję, że jeszcze los się do Ciebie uśmiechnie. Na marginesie dodam, że tez mam Tomcia, tylko prawie 20-o letniego :)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :)

dzien dobry wszystkim, witaj Florentynko :)

Majuska taka kupina musi byc na szczescie ;-)
pochwale sie, pierwszy dziec e-papier. (bez nikotyny) 10 szt. normalnych, 2 dzien 6 szt., wczoraj trzeci dzien 4szt, a jak dzis bedzie powiem jutro :-)
co do hodowli zwierzat my mamy kotke 10-cio letnia a od jakiegos czasu (chyba juz z rok) zachowuje sie jak male dziecko... jak obudzi sie sama w sypialni siedzi na lozku i placze az ktos po nia przyjdzie wezmie na raczki i utuli:-D

zjola no nie moze byc wiecznie pod gorke, musi byc lepiej kiedys ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny, specjalne powitanie dla Florentyny. Majuska ma rację, tu jest fajowo :)
Majuska, nie do uwierzenia, u mnie też rano kupa po pachy a w nocy pobudka o 2 z półtoragodzinnym brykankiem i o 4.20 z godzinnym. A potem sen do 7.30, bałam się, że będzie gorzej.

Dziewczyny a po czym poznać, że ząbki zaczynają iść? Bo mała ślini się jak nie wiem co i łapki pcha do buzi. Ja wiem, że niemowlaki tak robią, ale ona dzisiaj te łapki wsadzała do buzi również jak już prawie spała i to mnie zastanowiło.

Misiu, Twój mały dzień na noc pozamieniał, ja tak mam sporadycznie a Ty ostatnio - z tego co piszesz to sajgon.

No znamy się Zjolu, a ja za wszystkie starające czterdziestki mocno trzymam kciuki.

Młodzież już się przespała godzinkę, lecę do niej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry