reklama

Ciąża po 40

No to myszko ja trzymam mocno kciuki, obyś zeszła do zera z tymi śmierdziuchami jak najszybciej!!!! Wasza kicia to chyba coś czuje , że maluszek do tulenia się w domu ma pojawić i trening Wam robi :)

o ciazy to ona pierwsza wiedziala ;-) jak nigdy sie do mnie kleila i ogonic sie nie moglam.
a moze by tak zmiane pampersow na niej potrenowac :> :cool:

Basiu, slinia sie i "gryza" co sie da
tak spojrzalam, ze Mlodziez ma juz 3,5 miecha... moj mial dwie dolne jedyneczki juz na wierzchu wtedy, a madra mama myslala ze kleik i chciala czyscic :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jenyyyy dziewczyny zapomniałam na śmierć kiedy te zęby wychodzą...to juz w okolicach 3go miesiąca??:szok: Tak Basiu, tak, ślinienie się to jeden z objawów i oczywiście maruderstwo:shocked2:..nawet lekko podwyższona temperatura może być..
Zoyka Ty masz jeszcze kupę czasu, a już taka przygotowana, wzorowa mamuśka :)))))

Cześć Florentynko!! Zobaczysz tu jest fajnie, można sobie pojęczeć, pomarudzić i zawsze znaleźć pociechę, kto Cię tak zrozumie jak druga ciężarówa, lub świeżoupieczona mamuśka. Tak jak Florentynka pisze, znamy się osobiście, a poznałyśmy się na forum dogomania, a potem jakoś to dalej poszło...Florentynka jest szczęśliwą posiadaczką sporego stada zwierząt, może nam się tu kiedys pochwali...:-)
Florentynko może sobi8e wyprodukujesz jakiś fajny suwaczek:tak:
Mam nadzieję nie mieć za wiele powodów do jęczenia i marudzenia.
Trafiłam już na wąteczek o podmywaniu, smakowity, nie ma co.:-)
Lecę szukać tego o farbowaniu.
Majuska, nie kuś z tymi zwierzętami, bo wiesz, jak zacznę pokazywać to nie przestanę. Zwierza mają tą zaletę, że trenują w nocnym wstawaniu, chyba 17 razy otwierałam psu balkon w nocy.
Suwaczek wyprodukuję jak ogarnę tajniki produkcji.

I wszystkim dziękuję za miłe powitanie.

Majuska - ogólnie to plażowo - tylko że Młody zaczął się budzić w nocy na butle a przy okazji se pogada ... piszczy, opowiada karuzeli ... wczoraj czy raczej dziś trenował bzyyyy... bdzyyyy... i jakieś inne eee mememe ... wszystko fajnie tylko, że ja nie śpie jak on tak sobie gada (bo m. w tym czasie sobie pochrapuje) ...
Młody potem odsypia ... ja nie daje rady bo czasem w domu też trzeba coś przepchnąć ... Gdzie te czasy kiedy zjadł, walnął kupiszona i 90% przesypiał ...

Mysza - no mam nadzieję, ze będzie lepiej :)

Basiu - dzięki za kciuki a małej rzeczywiście mogą już iść ząbki. Niektórym berbeciom szybko się wyrzynają, chociaż mój młody był leniuszek i pierwszego zęba zobaczyliśmy jak miał 9 miesięcy :szok:

Zoyka - w szpitalu będziesz już do porodu?

reklama
hello kobiettty,

chyba nigdy nie nadrobie...:szok:

klaczku - swietny filmik,a karolek przeuroczy:tak:

florentyna - witaj!!!

u nas zebow jeszcze brak...niby cos widac i zachowanie tez meczace...ale co zrobic...czekamy:tak:.olo odzywia sie sloikowo z powodu lenistwa mamy:-D i nie narzeka.

misia - dziecie tobie dorasta:-D...no i znowu zapomnialam co jakiej szanownej kolezance mialam odpisac...sorry...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry