reklama

Ciąża po 40

Poczytalam... Co do zebow, to bywa roznie i pojawiaja sie w roznym wieku. Adam mial pierwsze jedynki w 12 miesiacu, Strus w 6... Mysle ze nie ma reguly.
My dzis oblecielismy spacerek, w Lidlu Mlodszy skojarzyl ze dawno nie jadl i wracalismy do domu na sygnale. Dobrze ze blisko... Potem GP (mama ma drobny problem z "przyjacielem z d... strony), i wlasnie czekm az dziecie uswiadomi sobie ze jest w domu i pora cos szamnac. Wszak ze 2 godziny nic cieplego w pyszczu nie mial!
Ile ja mam palcow?? O, ja blondas! Przeciez ja liczyc nie umiem! Tata, ziabnij! Jak ktos ma problem, to na pewno nie ja.

reklama
klaczku - fotki rewelka:tak:

myszko - gratki,oby tak dalej...codziennie pare mnie,ja rzucilam 5 lat temu...obietnica noworoczna i jak dotad udaje sie!!! a e-papieros,nie wiem...rozne sa opinie...

no i my sie przypomnimy...swiatecznymi klimatami:-D 2011-12-24.jpg

Olu w ostatnich tygodniach to potrafilam pochlonac i 1,5 paczki... dzis mam na koncie 2 jak dotad, a moj e-pap. jest bez nikotyny.
Ja jestem zadowolona, nie emituja "zapachu", dymu i nie potrzeba popielniczki. Moje szczescie pali tego z nikotyna, wkladu nawet 1/5 nie zuzyl a (kosz 4,99) no i nie czuje potrzeby palenia normalnych a to wazne.
Za to zauwazyl dzis taaaak wiele dziwnych zapachow na ulicy... :D to jego pierwsza proba (ja juz ten bonus efekt znam ;-))

Ola z ta salatka to dopiero pomoc mialas :-D

Klaczku, Alex super fotki a Karolek no cóż....debeściak forumowy:) słodziak że powtórzę!! taki naprawdę śliczny noworodek no bo bywa różnie wiadomo nie?;-)

moja "smycz" zasnęła uffff liczę na dobrą noc ale jak liczę na nią to jej WTEDY ni ma...będzie co będzie.....
starszyzna do Sopot pojechała na imprezkę:szok: no ja oczywiście taki wykład jej śmignęłam przed wyjściem:):) że sama nie ma wracać, nie pić, nie palić, i takie tam.... śmiała się ze mnie wrrr że mam do dziecka wracać:sorry:

Alexandra, slodki gosc! A w roli kucharza to juz profeska!:-D
Majuska, doradca jakis cienki w barach - spieprza jak tylko placz uslyszy.:-D
Katrina, to jest Klaczek. Znaczy sie oryginal.
Gosia, nad to sladkoscia Karola to ja bardzo sie ostatnio zastanawiam bo chlopak nam alkaide urzadza perfekcyjna. Dzis zyskal przydomek Osrany bin Laden. Czemu? Bo sie skasztanil, wiec zaczelam przewijac - wyjelam jedna pieluche, a on... dokonczyl. Oczywiscie glodny, wiec juz sie darl, tymczasem zasr...l sobie ubranie i trzeba go bylo w calosci przebrac. Bunt jak zwykle wyrazony w decybelach, bo kto to widzial zeby mieszali dzieckiem zamiast karmic?

reklama
Kłaczku moja lubiała puścić pierwszą strugę w pieluchę i jak się jej ściągnęło to wszystko do przewijania i pupkę wycierało to wtedy szła druga struga na matkę pod ciśnieniem, niejednokrotnie w nocy, kiedy zależało mi na szybkości:no::-D...na szczęście jest już z tym spokój.
Zasnęła właśnie zupełnie samiutka w łóżeczku i to nawet bez smoka:szok:...dziś była bardzo grzeczna, nie wiem skąd te wczorajsze "incydenta":no: Basiu a u Ciebie jak Karolcia dzisiaj?? Może to rzeczywiście te wichury taki wpływ na nasze dziewczyny miały?
Pościągałąm dziś dla Paćki sporo piosenek z tej stronki, zrobiłam sobie 2 katalogi : Kołysanki i Na wesoło. Fajnie i szybciutko się ściąga, jakby któraś mamusia chciała:
Piosenki dla dzieci, mp3 dla dzieci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry