reklama

Ciąża po 40

Zoyka, mnie tez wielkoludkiem straszyli i co? I maluszek. I jestem z tego powodu jak najbardziej happy - on ta sobie urosnie, a mnie w tylku lzej.;-)

Misia
, dzieki - jest slodziuchny, glownie jak spi. Jak sie obudzi chce jesc i ma byc natychmiast, pod grozba wojny. A plucka to on ma...:-)

Kolejna wizyta midwife, tym razem z waga. Dzis Mlodszy wyrownal wage urodzeniowa, polozna mowi ze super. Nie wiem ile spadl po porodzie. No i mowi ze mobilny jest na cuda, ze swietnie sie przemieszcza. Zalecila mi krem na cycki biedne, zmaltretowane i... powiedziala zeby do kapieli nie uzywac zadnych kosmetykow, tylko w czystej wodzie malego plawic. No, tym mnie zaskoczyla...

reklama
Majuska, dokarmiam niestety. Po prostu jak sie Mlodszego flacha nie "dobije" to nie usnie. A przeciez cycki jak kamienie potrafia byc... Poza tym ze jedna piers mi tak zmarasil, ze jak zaczyna ciagnac to mam ochote mu uszy odgryzc.;-)

Zoyka, mnie po cesarce nawet głowa nie bolała, ale długo dochodziłam do siebie, bo bolało. Ale różnie się to znosi, Misia jest zadowolona jak widzisz.
Kłaczku, moją młodzież w szpitalu, czyli przez kilka dni też dokarmiali, a potem poszło. A z tego bólu to ja płakałam, i myślałam na serio o skończeniu karmienia piersią. Ale przeszło.

Dziewczyny, link to tego wątku temat tabu-seks oralny a karmienie piersią - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot. znalazłam na innym wątku naszego forum. Poczytajcie - jak się okazuje waryjatki są nie tylko na BB. Szkoda, że wątek stary i nie można się do niego przyłączyć ;)

Boże....poszłam to czytać, ale na razie dość bo jem śniadanie, a doszłam do fragmentu:
Pediatrzy odradzają karmienie piersią po wypiciu przez matkę więcej niż trzech wiader spermy z jednego samca w ciągu doby.
Przy spermie z różnych samców limit zwiększa się do pięciu wiader.

A Ty już misia nie desperuj, że to ponad Twoje siły,podejrzewam, że grałabyś tam "pierwsze skrzypki":-D:-D
Zoyka to co Ty czytałaś o spermie to najprawdziwasza prawda, nawet jedna z listopadówek po "fikołkach" z mężem wylądowała w 37 tygodniu na porodówce:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry