reklama

Ciąża po 40

Majuska co innego "grać" a co innego czytać takie złote myśli mając w ustach :zawstydzona/y: grzańca ... ot mi sie prychnęło :-D
WOW to jest taki portal ... do końca nie dałam rady ... :-D

reklama
Misiu, no o co chodzi:sorry:, ja tam ani słówka nie napisałam, słowo :) A portal też niezły np. "Dlaczego warto połykać" i w tym stylu ;)
No widzę, że nam się wątek przenosi :-D
A w temacie, to rzeczywiście, jedzenie raczej nie szkodzi, tylko te "fikołki" ;)

A u nas takie śmichy-chichy:

DSCF8523.jpg

Dziewczyny, jeszcze troszke i sobie uroje ciaze jak bede sie tak zachwycac ;-)
Cudenko a usmiech po prostu mnie powalil :-D

z papierosami doszlam do 4 szt dziennie i utknelam w martwym punkcie :-( wlacza mi sie jakies cholerne ssanie w zoladku i zaraz potem nerwy jak cholera... chyba jednak dorzuce sobie plastry

Ostatnia edycja:
Majusko, śliczna Pati !

Ratunku! Te hormony czy co to tam jest - to mnie wykończy!
Straszna jędza ze mnie wyłazi, dziś cisnęłam miseczką dipu jogurtowego... przez pół godziny obydwoje sprzątaliśmy kuchnię. Jeden jogurt i takie szkody...

reklama
Cięzko coś na to poradzić, dzidzi wam wynagrodzi te "trudne" ciążowe chwile i o wszystkim zapomnicie w sekundę :)))))))) Może poprosić Bubę, żeby do Adama zadzwonił i powspierał, on chyba też moje fochy znosił, chociaż dipami akurat nie ciskałam, ale np.były awantury o to, że orzeszki je i za głośno chrupie:-D

Myszka, nie dawaj się nałogowi, jesteś silna baba i koniec!!! bądź twarda!!!

A ja wskakuję zaraz do wanny, moja dzidziunia dzisiaj bardzo grzeczna już od godziny śpi w łóżeczku, a ja sobie obiecałam, że dziś idę wcześniej spać, bo ostatniej nocy nie miałam sił do niej wstać, tatuś mi ją podawał:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry