Dziś mam śpiączkę, właśnie wstałam po trzeciej w ciągu dnia drzemce i teraz albo to pogoda, albo nocne bieganie, albo nie wiem co
Zoyka masz rację, normalnie nie pasujemy do towarzystwa;-) Nas interesuja skurcze i bóle okołoporodowe a kobity tutaj o kolorze kupki i wydajności barów mlecznych

)) Za chwilę zostanę w ogóle sama i będę Wam zatruwać życie zgagą i braxtonem

)) I pomęczę do wielkanocy, bo potem to już dołączę do grona matek polek ;-) Tak w ogóle jak się czujesz i jak cukrzyca? usiłowałam nadrobić wszystkie zaległości w czytaniu, ale potem już zaczęło mi się kręcić co która napisała i odpuściłam....
Myśmy kupili wózek trzyfunkcyjny i zostały nam do uzupełnienia zapasy pampersów, tetry i fotelik samochodowy. Wyprawka będzie kompletna a dla mnie tylko brakuje gatek poporodowych. I Robert obiecał mi, że w marcu po pierwsze pojedziemy do szpitala w Opolu żebym sobie pogadała z położnymi a po drugie jak przyjdzie do dokładnego golenia to mi pomoże, bo nie brzydzi się takich rzeczy a Wandzia jest jego i jestem najpiękniejszą kobietą na świecie chodząc z takim wystającycm brzuszkiem

To miłe uczucie być tak akceptowaną pomimo ociężałości, bóli tu i tam czy tak samo cudownie czuć się pożądaną podczas nocnych przytulanek

)) Bo na to ochota nam zupełnie nie przeszła i jak jest jakaś przeszkoda to tylko mój gorszy dzień. Boskie uczucia!

))))