Musiałam uciekac szybko bo Wanda się obudziła.
Kłaczek sliczne te rzeczy

najbardziej ta różowa sukienusia z czapeczką i pomarańczowy komplecik rampersa przemawiają do mnie, sliczna jest czapeczka z tymi różowymi motylkami

)) Problem tylko taki, że to 0-3 miesiące bez podanych wielkości czapek

u nas też są takie rozmiary ale czapeczki bądź kapelusze mają obwód głowy 36 cm. To za dużo - i tamta za mała pokazana przez Ciebie to rzeczywiście, bo ma podana wielkośc 30 cm. Z tego co zrozumiałam to ceny zaczynają się od 90 pensów ale to chyba początki licytacji? Koszt przesłania rzeczy do PL i tak powoduje że nie opłaca się kupować w UK a w PL nie widziałam na allegro i innych serwisach nakryć głowy dla takiego malucha

. Wanda waży teraz 3500 i urosła

)) powoli ubranka na 56 cm nie wiszą na niej - teraz pasuje rozmiar 54, dośc nietypowy ale mam kilka ciuszków na nią i najmniejsze body i chudziutkie też jakoś na niej wyglądają. W każdym razie body opina ją i nie wisi wszystko jak na kiju jakimś. Upał powoduje, że mogę ją ubierać właśnie w same body i dziecko ładnie wygląda, gdyby jeszcze nie gubiła skarpetek byłoby bosko, ale te chude nózki....
Majuśka problem w tym, że oni nic nie powiedzieli. Nie ma ŻADNEJ diganozy. Nawet nie wykluczyli zakrzepicy, bo wyniki krwi wskazują na jej istnienie natomiast badanie USG tego nie potwierdza. Jestem w ciemnej d....e z własną nogą bo puchnie, sinieje i boli. Co prawda mniej, ale to moja zasługa: wiadra z lodowatą wodą i łykanie tabletek p/bólowych.