reklama

Ciąża po 40

Ollena - ASDA to sieć sklepów w UK, czasami dobrze jest mieszkać koło Irlandii Północnej...

Kłaczek - nawet nie widziałam, że w ASDZIE też są ubranka. Muszę się tam wybrać, ale to juz jak się maluszek urodzi i wiadomo będzie czy kupować ubranka różowe czy niebieskie

Ania - współczuję niepewności do co źródła bólu nogi - trzymaj się!!!

reklama
Katrina sa i to dosc nawet fajne. Marka George, to marka wlasna Asdy. Trafilam na to przypadkiem, gdzies mi wpadl bodziak z takiej fajnej, miesistej bawelny i okazalo sie ze to "asdziany". A zestaw bodziakow czy pajacykow kosztuje tam mniej wiecej tyle co w Tesco i sa fajne, nie naciagaja sie jak te z Sainsburego czy Primarka.

Ooo katrina! A mozna przez neta zamawiac?

Ja chyba umre dzis. Bol krzyza, kosc lonowa tak mnie boli, ze chodzic nie moge, normalnie koszmar jakis. Ja chce urodzic juz!!!!

Kłaczek tak, chodzi mi o coś płóciennego i przewiewnego na lato. Poleciałam do rossmana po mleko i chusteczki i wdepnęłam do pepco bo jest obok. Czapeczki maluśkie były ale bawełniane. Wzięłam jedną najlżejszą na oko i najmniejszą. Pasuje na Wandzię ale to na dni raczej bez słońca z zapowiedzią deszczu i wiatru - tzn jest lżejsza niż typowe wiosenne ale nie płócienna. Lepsza taka niż żadna... Płóciennych nie było a kapelusiki to i owszem ale tak jakoś na roczek lub więcej.
Ollena gondola chroni, ale Wanda przebywa też na naszych rękach, w foteliku samochodowym itp a wtedy trzeba osłonić łepetynkę przed promieniami słońca. Stąd moje poszukiwania.
Majuśka w pepco jest szaleństwo wyprzedaży letnich ciuszków dla dzieci. Mówiłaś że masz blisko to podleć, naprawdę jest fajny wybór:))))

Chciałam iśc na pocztę wysłać PIT bo oczywiscie zapomniałam. Kolejka kończyła się gdzieś za horyzontem :no: poszłam więc sobie i wyślę w piątek.

aaaa opisałam się jak głupia i mi wywaliło net.
Muszę wrócić do starych praktyk i zapisywać co zdanie ...
Ania ja kupiłam Młodemu 2 czapki - jedna z C&A za 18-19 zł - bawełniak z daszkiem a druga z polskiej firmy właśnie płócienną za ... 45 zł PLN :szok: cena mnie delikatnie mówiąc zabiła !!
Katrina to fajnie że wszystko w porządku i ze dobrze to znosisz wszystko :-) A ubranka z Georga mam i się dobrze noszą i piorą i dopierają chyba nawet lepiej od smykowych. Mam nadzieję na przeceny jesienia w Nexcie i Marksie i Spencerze - bo lubię ich ubranka i chyba wolę nawet od mothercare.
a mnie upał zrobił ziazi w łeb i wywaliłam WSZYSTKO z komody młodego i naszej szafy. rezultat ... 5 worów na śmietnik.

Aniu ja nie przepadam właśnie za Pepco, tam jest tanio , owszem, ale jakość tragiczna...po tym jak kupiłam w zimie tam Paćce podkolanka z takich puchatych kłaczków i zbierałam je potem po całym domu, to sobie poprzysięgłam, że już nic tam nie kupię.
Ja mam fajne szmateksy obczajone i kupuję tam praktycznie nówki Nexta, Marks&Spencera, Georga, Disneya itp. więc nie przepłacam, a jak mi co brakuje to ide do H&Mu i dokupuję. Kupiłam właśnie Patryśce kapelusik płócienny teraz jak te upały się zrobiły w HMie, troszkę za duży, ale dajemy radę, był nawet spory wybór fajnych kapelusików letnich, ceny ok 16-20 zł. My mamy taki:
DSCF9480.jpg

aniu no tak myslalam,h&m patrzylas?
Ja kocham h&m za ich ubranka dla dzieciaczkow,przewaznie tam sie zaopatrujemy.kolory,wzory i jakosc idealna,mozna prac do bolu i wszystko jest jak.nowe. A dla dziewczynek tam sa cudne rzeczy wprost! A i ceny idealne,tansze jak w primarku z ktorego szybko zrezygnowalam.

Ostatnia edycja:
hełoł ... znów jestem pierwsza ?
Zieloność za oknem, za pół godziny startuje z kijkami, Młody bryka w łózeczku. O 11 mamy kawę z panią do ewentualnej opieki nad Młodym... zobaczymy.
Ollena wolę C&A od H&M. Wzornicctwo prawie identyczne jak w CA, ceny podobne a jakościowo jednak skłaniam się właśnie do C&A. Jakoś lepiej użytkuja mi się rzeczy od nich.
Pewno w HM, Ca albo w Zarze można coś znaleźć, a CUBUS albo Kapphal ? (czy jak sie to pisze).

reklama
Się witam :-D
Nocka zaliczona do mniej udanych chociaż pobudka jedna - za to dłuższa niz zazwyczaj.
Majuśka nie kupowałam ciuszków w pepco ale je macałam zainteresowana. Wyglądało to dośc dobrze jakościowo - szczególnie bawełna i trykociki. Nie wiem jak reszta ubranek lnianych czy z innych materiałów. W każdym razie oglądałam dość dokładnie różowe różności - za duże na Wandę - ale pooglądac zawsze można. Na pierwszy rzut oka solidnie wykonane i materiał ładny, miękki. No nie wiem... przekonam się za rok jak żmija dorośnie do rozmiarów pepco:))
Kapelusik jest super:))) marzenie dla dziewczynki i może cos takiego w sieprniu? no zobaczymy jak żmij podrośnie i ile będzie sobie liczył obwodu w głowie:))) Na razie ma smieszną czapkę z supełkiem na czubku :-D H&M nigdzie nie mam w pobliżu, może gdzieś w centrum miasta ale to kawał drogi ode mnie. Blisko jest 5-10-15 i TK Maxx. Ceny tam jak wiadomo są mocno oszałamiające :baffled:
Dziewczyny w dwupaku jak nocka?
Katrina doczytałam że badanie OK - bardzo się cieszę :))) Chyba najlepiej znosisz ciążę ze wszystkich;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry