D
delete
Gość
Dziewczyny !
Czapka to rzecz ważna ! Musi być fajna i już. Dostałam po Amelce cała reklamówkę czapeczek ale nadają się dwie.W pozostałych Julka wygląda idiotycznie.Nie każde dziecko dobrze wygląda w kapelusiku. Np Packa Majuski wygląda w kapelusiku super. Moja dzidzi wiązania nie lubi oj nie lubi . A uszka trza ochraniać i już
Lubię chustki . Dlatego Julka będzie nosiła chustki. Na szyi i na główce
Aniu - polskości się nie wstydzę , choć Polacy coraz gorsi są .
Przez te pogodę burzową Julka nie dość ze nie spała do 22 to jeszcze ostatni posiłek był o 19:30 i nie jadła aż do 6 rano. Za to spała od 22 do 6
Wyspana jestem 
azula - mogłabyś się już rozpakować. Ollena na Ciebie tez już prawe pora
misia - sklep fajny, zapisałam
P.S
Dzień dobry
Czapka to rzecz ważna ! Musi być fajna i już. Dostałam po Amelce cała reklamówkę czapeczek ale nadają się dwie.W pozostałych Julka wygląda idiotycznie.Nie każde dziecko dobrze wygląda w kapelusiku. Np Packa Majuski wygląda w kapelusiku super. Moja dzidzi wiązania nie lubi oj nie lubi . A uszka trza ochraniać i już
Lubię chustki . Dlatego Julka będzie nosiła chustki. Na szyi i na główce
Aniu - polskości się nie wstydzę , choć Polacy coraz gorsi są .
Przez te pogodę burzową Julka nie dość ze nie spała do 22 to jeszcze ostatni posiłek był o 19:30 i nie jadła aż do 6 rano. Za to spała od 22 do 6
azula - mogłabyś się już rozpakować. Ollena na Ciebie tez już prawe pora
misia - sklep fajny, zapisałam
P.S
Dzień dobry

Teraz zreszta mamy non stop tatusia w domu i sporo mnie odciąża, ale już od poniedziałku jedzie na delegację i znowu będzie jazda
Misiu, Aniu u mnie też Paćka mało co sama poleży, to jest święto we wsi, trzeba zabawiać, gadać, pokazywać zabawki, unikam jak ognia noszenia jej, bo od razu stawy dają znać że za ciężko im, ale czasem to nie ma jak do kibla pójść, no cóż....trzeba to przeżyć.