reklama

Ciąża po 40

azula podobno przed porodem mega apetyt jest...wiec ja codziennie sie czuje jak przed porodem ;-))

Co do hymnu to fajne haslo znalazlam na FB...'Jaki kraj takie Waka Waka' ;-))) smiech na sali!

A dziewczyny jak z tym czopem jest? przed pierwszym porodem odszedl mi z krwia w trakcie skurczy. Tym razem ze 2 tyg mi odchodzil sluz z bialym/zoltym. Teraz przestal. Azula masz cos? ;-)

reklama
Ollena, chyba wiem - istotnie paskudztwo i takie cos by mi jednak do glowy nie przyszlo. Co do apetytu przed porodem, to mi normalnie wszystko dzialalo, a w dzien porodu po prostu w ogole nie bylam glodna.

klaczku ja wlasnie nie pamietam jak bylo poprzednio... wiem, ze caly dzien krzyz mi pekal jak nigdy, spalam w dzien tez jak nigdy a pozniej ten bol krzyza zrobil sie skurczowy i sie zaczelo.
A teraz tak samo krzyz boli mnie 4 dzien i w 1 dzien myslalam, ze to TO a tu nic z tego, poprostu boli, teraz ledwo do domu doszlam bo az paralizuje.

A ja miałam każdy z moich trzech porodów inny , każdy inaczej się zaczął, inaczej przebiegał..teraz mi czop odchodził parę dobrych godzin w dniu porodu.
Właśnie od fryzjera wróciłam, a tam siedziały z wałkami na głowie i plotkowały sobie 2 babeczki i bardzo chwaliły hymn Euro- mówiły, że te babcie są świetne:szok::szok::no::shocked2:

Azula..przepraszam, że pytam, może nie chcesz o tym mówić...jak straciłaś syna?...bardzo, bardzo Ci współczuję, jesteś bardzo dzielną i silną kobietą, pełna jestem podziwu dla Ciebie....

Majuska pozazdrościłam Ci tej Twojej taniej odzieży i dziś pobiegłam w drodze na siłownie do takiego sklepu obok którego przechodzę z wózkiem ale nie wchodzę bo sa schody ... echhhh no i :-) nabyłam "trzypak" śpiochów z nexta (12-18 miesięcy), bodziaki z krótkim rękawem, spodnie dresowe i koszulkę. Po obejrzeniu metek i nap wszelakich doszłam do wniosku, że to ktoś kupił, uprał i już. A jeszcze jak sobie przypomnę ile dałam ostanio za śpiochy to już w ogóle 8 zł za sztukę to wyjątkowo tanio ...
Aniu podram Zmij od ciotki złośliwej pipy :-D
Zoyka kupowałam w stacjonarnym sklepie tej firmy ale jakoś mi sie udało na wyprzedażach, oprócz tej czapki nieszczęsnej. Okazuje się że w netowym sklepie jest jednak taniej.
Mam ochotę kupić coś w tym sklepiku:
Mariquita outlet, sklep internetowy, wyprzedaż - Przemyśl | Strona główna
znajoma kupowała ubranka z tej firmy i jest zadowolona z jakości, a i cenowo też nie ma aż takiej tragedii.
Azula podobnie jak Majuska podziwiam Cię.

Ostatnia edycja:
Albo uduszę żmijownika albo ona zaśnie :-) teoretycznie powinna właśnie się kąpać i chyba dokonam tego czynu sama, bo chłopa w domu niet teraz właśnie. A żmij jęczy i się wije w łóżeczku :-)
Misia podrapię w piętę, wycmokam czółko i wszystko co chce ciotka złośliwa pipa :-)
Majuśka szok, nie wiem jak to może sie podobać... straszne po prostu i jak oglądałam ten cały śmieszny konkurs to mnie trzepało na lewo i prawo, bo w sumie nic nie nadawało się do publicznej emisji.
Azula żadna z nas w swej subtelności pytać nie chciała, bo to bolesne sprawy. Nie gniewaj się na nas, ale jesteś dzielna i odważna.

Nie da rady, idę po wanienkę. Później dokończę pisanie....

Oj dziewczyny on sie powiesił.Tuż przed maturą odebraliśmy jego świadectwo prawie same bardzo dobre.Miał iść na studia do Krakowa na robotykę.Nie wiemy czemu co nim kierowało.CXały plac szkolny zapełnił się młodzieżą jak się dowiedzieli pełen cmentarz był na jego pogrzebie.Był bardzo lubiany ,wesoły taki chłopak z charyzmą .No ,a potem nie wiedzieć czemu taki wewnętrzny przymus nas ogarnął by jeszcze mieć dziecko.No i będzie nawet dwoje bo spodziewamy się wnuka.Niestety żyć powinnam aż do końca i mimo ,że czasem mam ogromną chęć iść tam za nim muszę tu coś jeszcze widać zrobić.A co do czopu to ja niestety nic takiego nie miałam albo odszedł przy porodzie albo zniknął

Azula...tak jak piszesz...najwyraźniej masz tu jeszcze coś do roboty.....bardzo, bardzo boleśnie los Was doświadczył, chyba boleśniej nie mógł, mam nadzieję, że maleństwo przyniesie choć odrobinę ukojenia tego bólu i wiele radości, tak będzie na pewno, ściskam Cie mocno!!!!!

reklama
Azula bardzo, bardzo mi przykro, az mi slow brakuje :-( Mam nadzieje, ze malenstwo Wam pomoze choc troszke zapelnic pustke...
A syn nie mial zadnych problemow? nic Was nie zaniepokoilo? Pytam bo przeraza mnie przyszlosc moich dzieci pod tym wzgledem:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry