anka_d
Fanka BB :)
Wróćiliśmy z urodzin babci. Oczywiście bez pompy było - ciasto, kawa i kwiaty z drobiazgami. Babunia zachwycona prawnuczką
co prawda bała się wziąc ją na ręce bo już trochę są niesprawne, ale siedziałam koło niej z Wandą i cały czas rozmawiały sobie i smiały do siebie. Potem Wandzia zasnęła i koniec rozmowy 
Babunia wybiera się umierać od kilku lat a dzisiaj co słyszę? przez telefon trajkocze, że żal odchodzić bo przecież trzeba zobaczyć co z prawnuczki wyrośnie
Może skończy nam umierac regularnie co 3 miesiące i żegnać się z nami, bo sił ma jeszcze dużo tylko brakowało jakby chęci. Prawnuki już duże, to każdy etap ich dorastania ma za sobą a teraz nowy cel: dorastanie prawnuczki
))
A specjalnie na tę okazję żmija w sukienkę została ubrana, pierwsz w życiu kiecka
Jak rodziłam Wandeczkę była pełnia, pielęgniarki łapały się za głowę i krzyczały że jak księżyc świruje to one razem z nim bo rodzących jest dwa razy więcej. Uwaga zatem dwupaki, to może być już dziś bądź jutro
Nasz Filip zafascynowany siostrą
dziecko oszalało kompletnie nie spuszczając żmiji z oczu
co prawda bała się wziąc ją na ręce bo już trochę są niesprawne, ale siedziałam koło niej z Wandą i cały czas rozmawiały sobie i smiały do siebie. Potem Wandzia zasnęła i koniec rozmowy 
Babunia wybiera się umierać od kilku lat a dzisiaj co słyszę? przez telefon trajkocze, że żal odchodzić bo przecież trzeba zobaczyć co z prawnuczki wyrośnie
Może skończy nam umierac regularnie co 3 miesiące i żegnać się z nami, bo sił ma jeszcze dużo tylko brakowało jakby chęci. Prawnuki już duże, to każdy etap ich dorastania ma za sobą a teraz nowy cel: dorastanie prawnuczki A specjalnie na tę okazję żmija w sukienkę została ubrana, pierwsz w życiu kiecka

Jak rodziłam Wandeczkę była pełnia, pielęgniarki łapały się za głowę i krzyczały że jak księżyc świruje to one razem z nim bo rodzących jest dwa razy więcej. Uwaga zatem dwupaki, to może być już dziś bądź jutro

Nasz Filip zafascynowany siostrą
dziecko oszalało kompletnie nie spuszczając żmiji z oczu
:-) Aniu które to urodzinki babuni, jeśli można spytać?
) jest u nas w domu etatowym statystą, jego nic nie wzrusza, czasem przywożę nasze psy przytuliskowe żeby je sprawdzić jak na koty reagują, bo on je zlewa i się wogóle nie boi.