reklama

Ciąża po 40

Wróćiliśmy z urodzin babci. Oczywiście bez pompy było - ciasto, kawa i kwiaty z drobiazgami. Babunia zachwycona prawnuczką :-D co prawda bała się wziąc ją na ręce bo już trochę są niesprawne, ale siedziałam koło niej z Wandą i cały czas rozmawiały sobie i smiały do siebie. Potem Wandzia zasnęła i koniec rozmowy :-D
Babunia wybiera się umierać od kilku lat a dzisiaj co słyszę? przez telefon trajkocze, że żal odchodzić bo przecież trzeba zobaczyć co z prawnuczki wyrośnie :-D Może skończy nam umierac regularnie co 3 miesiące i żegnać się z nami, bo sił ma jeszcze dużo tylko brakowało jakby chęci. Prawnuki już duże, to każdy etap ich dorastania ma za sobą a teraz nowy cel: dorastanie prawnuczki :)))
A specjalnie na tę okazję żmija w sukienkę została ubrana, pierwsz w życiu kiecka :-D

Jak rodziłam Wandeczkę była pełnia, pielęgniarki łapały się za głowę i krzyczały że jak księżyc świruje to one razem z nim bo rodzących jest dwa razy więcej. Uwaga zatem dwupaki, to może być już dziś bądź jutro:-D

Nasz Filip zafascynowany siostrą:-D dziecko oszalało kompletnie nie spuszczając żmiji z oczu

reklama
Fotka rodzenstwa sliczna - jak na siebie patrza...

No, z filmiku to i Karol sie usmial - mysle ze smiech Packi tak na niego dziala - ale mala faktycznie chichra sie oblednie. Fajnie tez wygladal kot w tle - no, temu to nic nie przeszkadza chyba.:-D

Ona ma od paru dni taki świetny humor, chyba ze skoku rozwojowego wyszliśmy:-) A rudzielec o wdzięcznym imieniu Rogaś ( nie wiem skąd ono się wzięło:rofl2: ) jest u nas w domu etatowym statystą, jego nic nie wzrusza, czasem przywożę nasze psy przytuliskowe żeby je sprawdzić jak na koty reagują, bo on je zlewa i się wogóle nie boi.

Niestety filmiki nie dla mnie przy moim necie:( ale musi być super
Babunia skończyła dziś dopiero 96 lat i dlatego stwierdziła że musi jeszcze trochę pobujać się po tym świecie :-)

Ania a ja za kazdym razem mam zamiar spytac jak starszy brat (a sredni) przyjal siostrunie! A prababcia rozczulajaca, niech sie nigdzie nie wybiera tylko prawnusie obserwuje! Trzeba takie momenty uwieczniac na zdjeciach..nie ma co!
Wandzia slodka... A co do pelni i porodowki to tez slyszalam, ze zatrzesienie wtedy wiec moze? Azula chociaz moglaby, ona pierwsza w kolejce!

Majuska Patka slodka smieszka do schrupania :-)) kot niewzruszony rowniez mnie sie podoba ;-)

Za kazdym razem co dzwonie do domu to rodzice mnie witaja niczym innym jak 'Juz????' :-D

Aniu gratulacje dla Babuni z okazji wieku słusznego ... ale ma rację, nie ma co umierać i robić Wam zamieszania. A rodzeństwo w siebie zapatrzone ślicznie :-)
Majuska mnie sie nie chce otworzyć :-( buuuuuuuuuuuuu

Fajne - babcia nabiera wigoru i zamierza pozyc jeszcze. Tak trzymac.

A to jest ostatnio ulubiona zabawa - to sie nazywa samolot i maly po prostu kocha byc unoszonym wysoko i tak jezdzic po domu. Tylko rece odlatuja...

reklama
Ollena, a ja mam wrazenie ze on podobny do brata Mariusza, ktory z kolei podobno jest "skora zdarta" z dziadka ze strony matki. Mariusz w ogole nie przypomina Rajmunda - to duzy facet, pelna twarz, gatunek duzy misio. Nie mam pojecia do kogo podobny bedzie Karol, ale wybor mial sredni bo zadne z nas do pieknych nie nalezy.;-) Zobaczymy jak podrosnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry