• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny sikam ze śmiechu z tej muchy cały czas..:-D:-D:-D
No i tak śmieję i śmieję, ide i patrzę, a u mnie w pokoju pod ścianą leży taki właśnie zmumifikowany trup muchy, ciekawe od kiedy??:szok::sorry2:...któryś kocur udusił, ale nie zjadł i tak sobie leży:rofl2:

No ale Zoyka mój mąż też jest "blondynem" bo pokazałam mu jakie słoiczki kupiłam w przecenie w Gerberze:
DSCF9580.jpg
i mówię mu, że to mieszanka chińska dla dzieci: pędy bambusa, grzyby moon itp...a on uwierzył:szok::szok::-D:-D:-D
A tak wogóle to mój stary ma dziś urodziny, a ja zapomniałam, muszę wymyślić jakiś prezent:szok::baffled::-)

Misia miłego resetowania, tylko sobie nas nie wyresetuj z mózgownicy i zaraz po powrocie się zamelduj!!!;-)

Sandy podłogówke będę mieć w salonie, kuchni, przedpokoju i łazienkach i wiem, że to raczej nie pod panele tylko płytka ( chyba że specjalne panele) ale ja mam upatrzone płytki z Nowej Gali Stonewood - imitacja drewna i kładę je praktycznie na całym dole;-) No i nie można mieć dywanów na podłogówce i pod meblami zabudowanymi też się nie daje:-)
Zoyka ja będe sobie kupować piekarnik do zabudowy i płytę indukcyjną właśnie, pytałam znajomych którzy mają super sprzęt!!

Ostatnia edycja:
reklama
No tak, cała ja :) I jeszcze o tej muszę opowiadałam mężowi :D
On tez powiedział"normalka" ;-)

Tata nam przywiózł 2 litry śmietany kremówki już posłodzonej , takiej z jakiej robi się bitą do gofrów. Ubiłam. Zrobiłam kawę z bitą śmietaną i trochę łyżką pojedliśmy. I teraz... chyba zwymiotuję :crazy:

Majuska - z tymi chińskimi- dobre, dobre :) Ot, właśnie tyle faceci wiedza o odżywianiu dzieci. Mój dzisiaj chciał dać Julce bitej śmietanki polizać z łyżeczki. Gdy w ostatniej chwili odepchnęłam łyżeczkę od buzi dziecka to strzelił focha i komentarz " no Julka, widzisz. Mama Ci żałuje tego co dobre".

Poczytałam wczoraj o kuchenkach indukcyjnych. Mam teraz mętlik w głowie. Bardzo duzo opinii było ze się psuje elektronika cholernie i ze droga naprawa. Wodę moze sie szybciej gotuje ale zupę czy mięso jak an ceramicznych. Szumią i syczą - to prawda i jest to wkurzające. My mamy siłę podłączona i tam jest nowa instalacja a indukcyjne na 240 . Ja jeszcze rozważam. Ideałem byłaby płyta- 2 ceramiczne pola i 2 indukcyjne.

Majuska ale ciekawam Twojego zdania i wiedzy :)

Prezent dla Starego ? Co mężczyźni lubią najbardziej ? Dobrze zjeść i dobrze pobzykac Majusko :-D

To wszystko wina Basi z tą muchą :))))) Swoją droga Majuśka mój Tabiś jak złowi muchę to ją pożera do ostatniego skrzydełka :-D
Dla faceta dobrze zjeśc to golonka z seteczką, dobrze pobzykać to mieć orgazm a nie zmęczyć się :-D:-D:-D
U mnie jest kuchenka z płytą ceramiczną, jestem bardzo zadowolona z jej działania. Działa cichutko, piekarnik super piecze, gotuje się naprawdę szybko.

Anka mój M jest zatem nietypowy nie przepada za golonką i wódeczką ,a bzykać kiedyś lubił dużo i długo teraz lubi długo ale z tym co było to o wiele rzadziej , a czy lubi się męczyć chyba lubi akurat przy tej robocie .Dla mnie i chyba dla niego to w tych sprawach jest super kiedy i ja tego bardzo chce niestety najbardziej to jak mam owulację i albo robi sie dzieci albo czar pryska bo przy tabletkach to mega ochota jest tylko czasami.I już teraz jestem zdezorientowana mój chłop sie zmienia:szok:.Ja zaczynam działać według zasady ,że głowa siwieje d..a szaleje ,a on jakby lekko się opóźniał.

Majuska, proste - drapujesz na sobie jakowas materie (bo szerokiej wstazki pewnie w chalupie brak), albo naklejasz na dekolt mala kokardke samoprzylepna i mowisz: "Kochanie, Twoj prezent czeka." Oczywiscie w sypialni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry