reklama

Ciąża po 40

reklama
A my po wizycie u ginekologa. Młody ( no dobra, na teraz chodzi wersja Olgierd Maurycy - ale to się może zmienić jak już się zobaczymy) się odwrócił jak trzeba, a ja mam zanikającą szyjkę i 1,5 cm rozwarcia. Pani ginekolog pochwaliła po raz kolejny moją ciążę, jako modelowo- książkowy przypadek i godny pozazdroszczenia. No i wróży mi jeszcze 2 tygodnie w tym stanie, ale z drugiej strony powiedziała, że jutro czy pojutrze to jeszcze pewnie nie, ale ogólnie w każdej chwili mogę zacząć rodzić....

Florentynko ja dokładnie tak samo miałam, doktor mi powiedział w 36 tygodniu , że szyjka krótka, 1,5 cm rozwarcia i dziecko duże, siedziałam jak na "drożdżach " ;-):-D, a młoda mnie wytrzymala praktycznie do terminu:confused2: Najważniejsze, że ciąża książkowa. Herbatkę z liści malin powinnaś już duldać, parę kubeczków dziennie ;-)

No to mamy Karola, Kubę i Olgierda dla naszych laseczek do oblegania...

Moja gówniara już się tak ostro przymierza do raczkwania,że hej...pewnie niebawem zacznę zapylać za nią po domu:sorry:
DSCF9621.jpg
łobuzerka:
DSCF9615.jpg

Majuska - fajowa ta Twoja łobuzerka ,taka radosna jest zawsze:) śliczne ma oczka, takie ciemne. Zawsze chciałam takie mieć. Miała takie od urodzenia czy się zmieniły z niebieskich ?

Flo - moja koleżanka am bliźniaki : Olgierda i Eryka :)

Ciekawe czy Olena wybrała imię , moze naprawdę da malej na imię Lena :)

Teraz tak sobie pomyślałam,ze nie widziałam Kuby Misi jeszcze. Misia ?

Wszystkie śpicie ? Też mi coś ;-)

Witajcie.
Zakończenie szkolnej afery;

wczoraj do klasy Maji na pierwszej lekcji przyszła wyłudzaczka z wychowawczynią -przyniosła wyłudzone pieniądze ,duża czekoladę -przeprosiła Majkę przy całej klasie-powiedziała ,że przeprasza ją i inne dzieci do których chodziła ,że jest je przykro ,że tak robiła ,,jest zwykla Wiktorią i nie chce by pierwszaki jej się bały ,i że już nie będzie tak robić ,bo to złe .Zobaczymy

Witam się :-D
Florka widzę dwa postępy:)) 1. młode ma imię; 2. młode się obróciło na batmanka :))) Całkiem niezły rezultat jak na ostatnie dni :)))
Majuśka ale fajnie Paćka wygląda, niech zasuwa... a Ty za nią :cool2:
Sandy czyli koniec afery, może wszystkie dzieciaki się nauczą w tej szkole że nie warto być złodziejaszkiem... no i Majka na pewno zadowolona i przestanie bać się szkoły:)
Zoyka o pólnocy zazwyczaj sypiam by wstać za godzinę na karmienie, więc nie marudź kobieto że czasami odwiedzamy własne łóżka :-D
Katrina już niedługo.... :-D
Wiecie jakoś tak żal, bo w sumie zostały nam dwa dwupaki i co dalej? Wszystkie będziemy w klubie zombiaków nocnych, ale nie będzie już za kogo trzymać kciuki i patrzeć jak rośnie kolejny maluch w gronie e-ciotek. Echhh może trafi się jakiś świeży narybek-brzuchatek :-D byłoby miło....

Trzymam kciuki za Sandy i kłaczka. Ja dziękuję za kolejną ciążę. Dzisiaj nareszcie idę do gina :)

Pogoda superencka u nas . Cześć Dziewczyny. Nocka przespana. Julka spała do 7:30 od 24. Mmmm.. ;)

reklama
Majuska, cudna ta Twoja lobuziara. Usmiech w istocie lobuzerski, ale ilez w nim radosci!
Sandy, moze Wiktoria ma nauczke, moze nie... Poki co oberwala niezle wstydu, wiec moze jej to w glowce zostanie.

Karol dzis zasikal lozko... To w temacie "pierwszy raz" - czasem mu sie zdarzaly lekkie przecieki, ale dzis zrobil regularne bagno i spal taki zmarzniety w kaluzy... Cycek jeden.. No, Pierdunio po prostu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry