• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Sandy, sliczne te Twoje panienki... I madre.
Ollena, nie wiem co oni Ci dali... Ja w sumie rodzilam na gazie, wiec mialam "faze", ale ze z moim Rajmundem nie da sie nic na serio, wiec porod tez byl na wesolo. Wazne ze maluska urodzila sie zdrowa i obie jestescie juz w domu. Jest piekna. Imiona tez cudne wybraliscie.

reklama
Olena - jaki kochany maluszek maluni :) Jednak małe dzieciątka są podobne do siebie i robią podobne minki :)

Olena a czemu tak szybko wyszłyście ze szpitala ?

Anka - to poczekaj jeszcze chwile i zakładaj spiralkę zwykłą :)

klaczku jakis zastrzyk na litere P,niby przeciwbolowy...jaasne. Dzis nie czuje krzyza w tym miejscu...

Co do imienia to juz zaczela sue krytyka ze strony mojej rodziny oczywiscie..

Zoyka wypuscili nas w ten sam dzien,po 12h bo czulam sie dobrze,zero szwow a mala zdrowa:)taka polityka tu choc oczywiscie pytali czy chce wyjsc i czy jestem.pewna:) juz byla u nas dzis polozna.

Dzień dobry wcale nie dziki świtem :-D
Będzie śliczny dzień, zaraz jedziemy na wieś oporządzić trochę tam trawniki i kwietniki. Pewnie zarosło wszystko nieludzko. Wanda powietrzy się w wózku a ja spędzę dzień na łonie natury :))) Powinno być fajnie i miło a jeszcze namawiam Roberta żebyśmy podskoczyli do Wiązowa na targ :-) Trzeba kupić mu buty więc może da się skusić a ja sobie połażę między straganami :)))
Wandeczka lubi karuzelkę, tzn lubi ruszające się zwierzątka ale bardzo się boi zgrzytu nakręcania pozytywki. Dostała karuzelę od Macieja chociaż zarzekałam się, że nie chcę :-D no i teraz nie wiem co mam zrobić, bo stać i ruszać zwierzakami żeby się bujały to kota dostać można a nakręcanie powoduje krzyk strachu. Chyba przyjdzie nam kupić taką na pilota :baffled: bo pal licho melodyjki ale to się kręci i jest fascynujące :))))

Olena ja aż tak bardzo tych kup nie oglądałam. W 2 dniu były zielone jak szpinak. Mia dopiero się urodziła. Moze sie jeszcze oczyszcza?

reklama
My mielismy czarne do wczoraj, od wczoraj wieczora juz ciemne zolte i dzis ten sluz. No nic, zaraz bedzie polozna to spytam.
Caly czas kicha, jak jej wyczyscilam nos to troche tego wyszlo..zielonej wody.
Ja wariuje i moje hormony tez, bo mam ochote wyc do ksiezyca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry