reklama

Ciąża po 40

Cześć dziewczyny!
Jestem tu pierwszy raz i gratuluje wszystkim szczęśliwym mamom!
Ja mam w tym roku 40-che i dwie kreski. Dwójka chłopaków już jest i myślałam, ze na tym się skończy, a tu taki numer. Wyglada to na 6 tyg, jakoś się przywyczajam, ale nie jest łatwo - dobrze wiecie, prawda?

reklama
Ha ! Hunianka ! A jeszcze przed chwilą Anka_d napisała,że miło byłoby gdyby pojawiła się świeża brzuchatka :) Witaj więc i trzymam kciuki:)

Się witam po powrocie ze swojej dzikiej wsi :-D
Od razu przekazuję, że Azula jutro wychodzi ze szpitala z Amelką i pewnie do nas zajrzy jeżeli tylko się ogarnie w domu.
I tak w ogóle HURA mamy narybek brzuchaty i to w początkowym stadium :-D Będzie za kogo trzymac kciuki :)) Hunianka witaj serdecznie w gronie matek geriatryczek :-D
To teraz dwupaki wystąp z szeregu i rodzić już możecie, pozwalam :D

Ollena u Wandzi zielonkawa brzydka kupa z odcieniem czarnego trzymała się 5 dni a potem jak ręką odjął. To nazywa się smółka i może być po porodzie przez kilka dób. Także myślę że nie masz co się martwić. A imieniem się nie przejmuj - ważne by Wam się podobało i by dziecka w przyszłości nie skrzywdzić "krzywym nazwaniem". :-D

Pogoda była piękna, wypieliłam kwiaty, ogarnęłam miejsca gdzie zawsze stoi stolik na dworze. Rozpalilismy sobie grilla zamiast obiadu. Robert wykosił wszystkie trawniki a Wandeczka spała jak utłuczona cały czas na dworze w wózku:) Kupiłam jej na targu kapelutek i teraz jest prawdziwą biedronką :-D

Hej! hej! hej! i my dzis na wsi posiedzieliśmy, ale nie na swojej tylko u znajomych, super było, mają piękny duży wypielęgnowany ogród z kwitnącym tu i ówdzie pachnącym kwieciem...miód...Paćka tyle godzin i bardzo grzeczna była, padła bez kąpieli :-D

Hunianka gratki, witaj w gronie "ryczących mamusiek" :-D:-D dasz radę kochana, kto da jak nie szalona czterdziecha:-D a poza tym trzymajmy się w kupie, bo w kupie raźniej i cieplej:-D

Aniu no to Żmijka czy Biedronka, zdecyduj się:-D..cudności :-D

Zoyka, a nie lepiej olać tą calą sytuacje ciepłym moczem ( za przeproszeniem ) szkoda naszych nerwów;-) myślę, że te wszystkie złośliwości i upokorzenia , które funduje ten pan klientom banku jakoś do niego wracają, prędzej czy później;-) i dostanie "za swoje":tak: a sytuację z dodatkowym ubezpieczeniam mieszkania znam z autopsji, oj użerałam się z bankiem ponad pół roku:no:

Ollena daj sobie czas, schodzą z Ciebie emocje, hormony szaleją, zmęczenie i niewyspanie daje o sobie znać, wiesz, że będzie dobrze, przede wszystkim trzeba się cieszyć ze zdrowia naszych szkrabów, to największy skarb, cala reszta pomału wyjdzie na prostą;-) Kichanie , śluz w kupkach , krostki ala trądzik to wszystko ma prawo sie przytrafić, moja kichała bardzo dużo , sporo kózek w nosku było, to wszystko tak ma być;-)

Dzisiaj u tych naszych znajomych moja sucz zostala pogoniona przez gospodarza domu , wielkiego persa Kazika, nie dość, że siedział wciąż w drzwiach z salonu na taras, żeby broń boże nie wchodziła mu do jego pałacu, to na koniec zagrodził jej drogę, ona skuliła po sobie uszy i z piskiem zatoczyła wielkie koło i wpadła do auta...po prostu miszczu:-D:-D:-D Moja sucz waży jakieś 17 kg więc nie jest malutka, a kota potrafi pogonić i obszczekać - Kazik ją zniszczył, śpi teraz zawstydzona w pańcinym łóżeczku:sorry2:

Aniu smolke mamy juz za.soba,od wczoraj zolte kupy i 2 ze sluzem ale przeszlo wiec sie.nie martwie.
Majuska masz racje,zdrowie najwazniejsze. a jutro bedzie lepiej i juz.

tak czy insczej jestem mega szczesluwa z powodu corci mojej,ja pewna.bylam ze to chlopak bedzoe,w 10 i 14 tyg widzielismy cos miedzy nogami, co prawda nie potwierdzone bo miala byc niespodziabka ale ja wiele razy plakalam ze marzenie corkowe mi sie nie spelni a to ze wyszla Ona bylo szokiem i do dzis nie wiem jakim.cudem;) roziowo poszaleje na.dniach jako ze wszystko mamy unisex lub pod chlopca:D

Aniu - jak tak patrzę na to zdjęcie to jakbym się znalazła w latach 30 tych :) Cudo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollena zapomniałam napisać , że malutka ma śliczne imiona, , rodzina "podziamie" i przestanie więc się nie przejmujcie, mi się podobają bardzo.

Lecę cos pospać...Paćka dziś nam wstala o 4 i już nie chciała spać, więc trzeba łapać sen póki się da;-) Miłej nocki:-)

Ollena, Mia Farrow byla Murzynka? A Kopernik kobieta!:-D Ludzie potrafia byc - przepraszam jesli bym Cie dotknela - ograniczeni. Koniecznie mowcie do dziecka "dzidzia" bo z takim imieniem to tylko wstydu sie naje, wiesz? :-D

Hunianka, wiesz ze nie wiem?;-) No, my staralismy sie mocno o Karola i akurat nie bylo niespodzianki, ale pociesze Cie ze takie dzieciatko - jak to niektorzy mowia - jesienne, to kapitalna sprawa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry