reklama

Ciąża po 40

Śliczne te wszystkie pociechy na fotkach.
A to moje dwa diabełki w towarzystwie Batmana
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

reklama
Sandy - słodkie te Twoje diabełki.

Majuska - no to trenuj mama biegi... bo maluchy szybkie są. Ja musiałam w trybie błyskawicznym montować bramkę na schody, bo jak Alina zaczęła raczkować to zaraz z psem na wyścigi po schodach wchodziła. Tzn. raz zaczęła, ale szybko to uniemożliwiłam, a po południu skutecznie odcięłam drogę bramką (zamontowana mężowymi rencami),

Aniu - no mam nadzieję, że będziemy kibicowały Sandy i Kłaczkowi.

Sandy super dziewczyny, batman to chyba bodygard dla laseczek ;-)
Kciuki trzymać będę za starające się mamy, w końcu marzenia trzeba spełniać:)))

U mnie dziś była kontrola podwozia. Wszystko w porządku tylko problem mam z antykoncepcja. Pigułek nie mogę ze względu na zakrzepicę a wkładka na razie niemozliwa do montażu. Jest za wcześnie i lekarz kazał mi iść do poradni przy szpitalu, bo istnieje ryzyko przebicia macicy osłabionej dwoma CC :no: Pozostaje nam preparat plemnikobójczy w globulkach póki organizm nie dojdzie do siebie i nie będe mogła mieć wkładki. Zmartwiłam się mocno, bo akurat ciąża to ostatnia rzecz na świecie o jakiej teraz myślę...

Ja ze względu na powiększoną wątrobę byłam 2 lata na Depo -Provera i bardzo sobie chwaliłam [ale w zakrzepicy nie można jej stosować.Jeden zastrzyk co 3- miesiące

Hej,

I ja po wizycie u gina. Zrobił mi tez USG piersi.Wszystko u mnie wzorowo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczynki,
Juz wczoraj do Was pisalam, ale mi tel zjadl caly tekst..

Od wczoraj wieczora jestesmy w domku.
Mala jest jak narazie grzeczna, raczej nie placze, jak jest glodna to doli rekaw
wink2.gif

Poza tym probowalam i probuje karmic piersia, wczoraj nawet caly dzien dalo rade, ale i tak poprosilam o butelke bo juz byla tak zla i usnac nie mogla, ze szkoda mi jej bylo. BYla dzis u nas polozna, sprawdzala i pokarm mi nie leci zaden, siara tez. Kazala przystawiac co 2-3h ale nie daje rady bo mam strupy i skreca mnie z bolu. Zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie bez butli ani rusz, bo cos musi jesc.
W sumie ona dopiero uczy sie jesc, bo bardziej sie bawi butelka jak je..

Porod krotki niby, bo o 2 wody mi odeszly, o 4 bylismy w szpitalu, gdzie mi powiedzieli, ze nic sie nie dzieje, a bole byly straszne. Dostalam zastrzyk niby przeciwbolowy po ktorym bylam nacpana, zaraz bylo 3,6 i 8cm rozwarcia, wiec nie podali mi zzo. Bol nie do opisania, blagalam o znieczulenie, no ale..
Bardzo zle wspominam, ale jak zobaczylam co moje dziecko ma miedzy nogami to oczy mi wyszly na wierzch
laugh.gif

Do teraz nie wierze!

Po wielkich bojach i rozmyslaniach dzis padla decyzja...Mia Anna
biggrin.gif

Ja obolala, mam zakwasy na calym ciele i jestem mega zmeczona ale szczesliwa na tyle, ze nie umiem sobie miejsca znalesc
laugh.gif

Olena , nie mogło być bardziej idealnie. Masz parkę :) Mia - pięknie :))) Odpoczywajcie , bo jakoś bardzo szybko w domku jesteście . Foty masz ? Ile ma długości ?

reklama
Ollena gratulacje jeszcze raz :-D Mówię Ci że dziewczyny są super, nie ma co oczu wytrzeszczać na pannę :)) Mia to ładne imię a drugie jeszcze ładniejsze :-) żartuję, ale ładnie dobrane. Poród zaś boleć musi a za moment nie będziesz pamiętać. Mąż zadowolony z babiszonka w domu? Azula pytała o Ciebie więc napisałam, że już urodziłaś.

U mnie w grę wchodzi tylko spirala bez hormonów, bo właśnie przez zakrzepicę nie mogę stosować żadnej antykoncepcji hormonalnej. Poczekam jeszcze troszkę, wcześniej skonsultuję się z lekarzami przy szpitalu i ustalę termin założenia.
Zoyka ja miałam w sumie 5 spiral i nigdy nie narzekałam a przede wszystkim nie musiałam pamiętać o pigułkach. To wielka zaleta:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry