reklama

Ciąża po 40

reklama
Ale się działo :):):)
GRATULACJE Azula:):):)Teraz troszkę odpoczynku po porodzie a potem dołączysz do nas- wieczniezajętychmamusiek:):):)
To jednak będzie mała różnica pomiędzy forumowymi koleżankami ;)
Ja Aniu wolę jak mała śpi do 5 (mam czas żeby nakarmić, siebie przed pracą oporządzić i potem jeszcze z drugiego cycusia dać) - zresztą ostatnio tak sypiała a od trzech dni codziennie o pół godziny wcześniej wstaje - doszła do 3.30 dzisiaj. Nie wiem czy to te zęby czy głodna jest? Ale jak się obudzi to nie spać już nie chce potem... dobrze, że P z nią posiedzi a ja się jeszcze chwilkę zdrzemnę. Mam wrażenie, że druga jedynka nadole wychodzi, może to to.
Ale coś Wam o tych chłopach powiem - mój prawie nic się nie domyśli,w sensie co trzeba zrobić (jedyne to w nocy siedzi z małą bez mojej prośby, zmywa oraz do zmywarki wsadza i odkurza raz w tygodniu) Ale jak mu powiedzieć czy palcem pokazać to chętnie zrobi. Oni tacy niedomyślni są po prostu, taki naród :)

Czekam na wieści od Olleny.

Azula gratulacje!!!!! Ale słodką kruszynke urodziłaś, 2,5 kg, maleństwo musi być:-) Trzymajcie się tam zdrowo dziewuszki i wracajcie tu do nas się pochwalić fotkami!!

Ollena no to identyczny scenariusz miałyśmy, mam nadzieję, że jesteś już po, trzymam kciuki!!

reklama
Dziewczyny !

Wojny nie będzie :) Rodzą się kobity ostatnio. Trzeba juz rezerwować narzeczonych bo będzie krucho z chłopakami dla naszych córek. Ustawiamy sie w kolejce do Karolka :)))

P.S
Olena nie miała mieć synka ? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry