anka_d
Fanka BB :)
Zoyka no leci ten czas nieubłaganie... Robert by chciał żeby Wanda już chodziła
)) lepiej niech samodzielnie siedzi, bo jak odpali swój silniczek to ja za nią nie nadążę a chłopina nie wie co to znaczy siedząc całymi dniami w pracy. Dzisiaj rzeczywiście Wanda jest Łondą bo spi jak zając pod miedzą i marudzi okropnie.
Ollena przy cycu dziecko max pół godziny i musi się najeść, jeżeli nie masz pokarmu próbuj dokarmiać butelką ale to prosta droga do utraty pokarmu. U mnie zaniknął samoistnie w ciągi trzech dni, z tym że teraz wiem że przyczyną były nerwy i stresy...
( Jeżeli chcesz karmić to musisz się uprzeć i dostawiać jak najczęściej - kiedyś Majuśka opisywała skuteczną metodę na zwiększenie pokarmu w piersi. Ja karmiłam niemal 4 tygodnie piersią i dopychałam butelką braki.
Katrina skoro masz menów do pomocy to wykorzystaj ich na maxa. I może doczekasz się prezentu w odpowiednim terminie
Ollena przy cycu dziecko max pół godziny i musi się najeść, jeżeli nie masz pokarmu próbuj dokarmiać butelką ale to prosta droga do utraty pokarmu. U mnie zaniknął samoistnie w ciągi trzech dni, z tym że teraz wiem że przyczyną były nerwy i stresy...
Katrina skoro masz menów do pomocy to wykorzystaj ich na maxa. I może doczekasz się prezentu w odpowiednim terminie

Zaczęłam płakać dziewczyny mnie pocieszały a u mnie na przemiennie zaczęły występować spazmy chichotu i płaczu(niestety do tej pory się utrzymują ale rzadziej i rzadziej).Okazało się,że mi się zdawało,że jest ciepło (zresztą było na dworze 28 w ten dzień i zdjełam jej czapeczkę ,a tam widac aż tak ciepło nie był