• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja myślałam, że Paćka tez może powróci na łono żłoba, ale jednak stwierdziłam, że muszę wpierw wygoić jej łono;-)

Zoyka pociachana drobno ryba ( miałam mrożonego morszczuka ) + bułka namoczona w mleku + jajko + jeszcze troche dosypałam tartej bo mi sie ciapowate wydawało , dosypałam suszonej natki i koperku, wybełtałam i na patelence smażyłam, smakowało :)

Majuska - zjadł swój obiadek, po nim słoiczek owoców, a za godzinkę wciągnął mój... ale dobrze, niech je. Im szybciej zacznie jeść to, co my, tym szybciej skończy się osobne gotowanie.

Hello!!!!! Ja tu siedzę!!!! A Was nie ma!!!!!

Ostatnia edycja:
katrina - jestem i zazdroszczę Ci takiego smakosza - dziś zostawilam 30zł za dwa słoiczki i jeden serek w sklepie eko - może to mojemu grubaskowi zasmakuje ;-)
Paweł robił placuszki z otrębami z jabłkami i bananami (osobno) i Kacper aż się do nich trząsł... zjadł trzy małe kawałeczki i mu się odwidziało... i tak jest ze wszystkim - tylko mamusiny cycek wzbudza w nim nieustający entuzjazm :zawstydzona/y:
Zoyka - ściągnęłam sobie wszystko - o matko ile tego jest:szok: zaczęłam trzeci tom Osiemdziesiąt dni żółtych - Vina Jackson - Lubimy Czytać i nadal podoba mi się bardziej niż Grey:zawstydzona/y:
majuska - jak tam wieczór ze starym? miał siłę ? :-D
Bosh, jeszcze tylko jutro i weekend...

A ja oglądam Wiem co Jem, o paście do zębów dziś, chyba powtorka.

Wróciłam do postu majuski i nabrałam niepohamowanej ochoty na kotleciki rybne...

Andzike - mój nie zna cycuszka mamusi, może dlatego taki mało wybredny. Zresztą on już w ogóle mleka nie pije... zjada serki, jogurty dla dzieci, ale mleko jest bee. Za to wszystko inne jest jak najbardziej zjadliwe.

Zoyka - u nas musi coś grać (albo radio, albo telewizor), bo Kuba wtedy lepiej śpi.

Ostatnia edycja:
reklama
Andzike - W końcu Kacper to facet i lubi cycki :-D

Duzo tego bo ściągałam z chomika w tej postaci :-D

Katrina i ja tak kiedyś miałam. Musiało coś grac. Ciszy się bałam. Przeszło mi odkąd mieszka ze mną Jarek :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry