Anulka198424 lekkiego i szybkiego porodu &&
co do przyspieszania porodu "z opowieści" wiem tylko o tych liściach malin i przysiadach z rękoma w górze i łażeniu po schodach
As no faktycznie dzis wyniki matur, tez mam jedna w rodzinie i tez własnie o matme sie boi ale wierze że u obojga bedzie oblewanie w radości i trzymam &&
Ilonka ale strzelasz piorunami
co do sexu to wiem coś o tym ja miałam długo plamienia, jak nie plamienia to śluz w morelowo-bezowym kolorze a jak nie to to okres masakra była ale jakoś przetrwałaliśmy w połowie maja chyba jakoś dostalismy zezwolenie na sex od gina, pojechaliśmy w góry i bach okres znowu po niecałych 2 tygodniach od ostatniego normalnie ryczałam jak wariatka M sie pyta co sie stało a ja I po co tyle gumek zabraliśmy?

sie uśmiał - dzis wiem ze ten okres był dla mnie "zbawieniem i poczatkiem powrotu moich narzadów do ładu i składu".
Byłam zła podminowana itp na okrągło chociaż wmawiałam sobie loozik tyle czasu wytrzymalismy co tam te kolejne kilka dni ( w ciązy mielismy tez czerwone swiatełko na sex akrobacje).
Ps mówisz "śmierdzacy śluz" czy faktycznie śmierdzi czy tylko tak chciałaś podkreślić jak bardzo cię on wkurza - bo smierdziec nie powinien.
Plan TEŚCIOWA bardzo fajny, może sie babsztyl opamięta, a wy na wszelki wypadek zacznijcie jak najszybciej remontować chociaż jeden pokoik w domu brata - "uciekniecie do rodziców" to da jej satysfakcję że nie macie gdzie iść, a przecież łaski wam nie robi.
Ps jak wogóle ta sytuacja z tym dołem u brata wygląda w oczach twojego męża na ta chwilę? Wogóle fajnie ze w tym całym szleństwie potraficie znajdywać siłę na obmyslanie planów awaryjnych
Ja w wirze sprzatania, łózka jak nie było tak nie ma więc czuje że w sobote jednak dopiero przywiązą, wczoraj pomalowaliśmy ściany bo faktycznie slady po starych meblach masakryczne
ja dziś kuraka z wciśnietymi do tyłka cebulami robię, ryż + sałatka z młodej kapustki z sosem francuskim (z saszetki)
do tyłka wlałam mu jeszcze musztardowe coś

tzn do prawie pustego słoiczka po musztardzie nawaliłam roztomaitych przypraw zalałam wodą wymieszałałam i chulst w dziurę

a co nic się nie zmarnuje

klatę i resztę nasmarowałam rozdziabdzianym czosnkiem i przyprawami i niech se tak odpoczywa do wieczorka - mój M druga zmiana więc jest czas
zmykam szalec ze ścierą pa wpadne potem se do was dychnać