Kinia, to mozliwe. Zawsze mialam obfite, choc srednio bolesne @@. Po zabiegu myslalam ze sie usram ze szczescia bo nie dosc ze lecialo jak z kranu to jeszcze bolalo jakby sie tam stado diablow zagniezdzilo, a po poronieniu naturalnym, przyszla jakas taka @osugestia ledwie. Pociapkalo symbolicznie i sobie poszlo.
Zjola, o to chodzi zeby cos robic. Wyniku nie przewidzisz, ale zeby w miejscu nie stac. I wlasnie ruszyliscie do przodu i tego sie trzymajmy. O, wypadzik motorkiem przez kraj... Mniamniusne! Ty sie tu vicegeriatrio czterdziecha nie chwal!
Ty patrz co mozna jeszcze PO czterdziestce!
Ilona, wiem za ruchy beda coraz mocniejsze, doczekac sie nie moge jak beda wyczuwalne z zewnatrz bo wtedy i tatus bedzie mogl sobie doswiadczyc tego cudu. Poki co tyle wie, co ja mu powiem, a tak chcialabym zeby on sam mogl to czuc... Zasluguje na kazda chwile z maluszkiem. O, dobrze kombinujesz - regeneracja organizmu, pozbieranie sil fizycznych i wtedy spokojnie do roboty. Zdrowe to!
LadyMK - bo warto. Ja powiedzialam, ze nie poddam sie do oporu, dokad bedzie jakakolwiek szansa. Ludziska mowili "do trzech razy sztuka", ja odpowiadalam "do skutku" i nie bylam przekonana ze tym razem sie uda. Dalej biore poprawke na cos, czego moze nie umiem przewidziec, ale z drugiej strony trudno sie nie cieszyc kazdym przejawem tego malenkiego zycia, a emocje z nim zwiazane sa na kosmicznym poziomie.
EwelinaK, niby wsio ryba byle zdrowe, ale po cichutku wolalabym dziewczynke. Z przekory. Nie umiem zapomniec tekstu OMC tatusia, ze musimy syna miec bo nazwisko ginie. Pikus to tam, ale jak powiedzialam ze przeciez brat Rajmunda ma synka, to on odparl ze " z tamtego dzieciaka to nic nie bedzie" i tym mnie zagotowal. Jak mozna tak o wnuku? Fakt, dziecko nie jest typu "chlop jak dab" ale nie jest jakos chore, niepelnosprawne czy umierajace, wiec... Wiec mam wnerwa i jakby to ode mnie zalezalo, to na zlosc urodzilabym dziewczynke. A poza tym dziewczynki sa slodkie.
O,
kobietka! Jak babcie w kapcie, wieki Cie nie bylo. Piszesz ze pod gorke... No, to w koncu musi byc z gorki! I moze po prostu musi nadejsc wlasciwa chwila...
Kahaka, na rzygulca imbir dziala. Na zgage migdaly. Imbir na bank, bo Aviomarin jest oparty na wyciagu z imbiru.
Agniesia, a termin @ na kiedy? No i sikaniec z porannego urobku zawsze jest pewniejszy. Poza tym mierzylas tempke caly cykl czy sobie tak strzelilas pomiar jednorazowo? No i... Zalezy o ktorej mierzylas i czy po min. 3h lezenia...
Kasia, i o to walczymy! Co do psiaka... Nie chorowal na cos w szczeniectwie? Jakies urazy ewentualnie?
Ilona, olej te elize. Pewnie nawet nie czytala o stratach, nie ma pojecia co w czlowieku siedzi. Swiat jest pelen glupcow.
Natluklyscie tak, ze czlek wrociwszy do domu nie potrafi tego ogarnac. Nie bawie sie tak.