kłaczek
Fanka BB :)
As, czyli standardowe traktowania jak debila - po co Ci wglad w papiery jak Ty sie i tak na tym nie znasz. No, nie mozesz sie znac, przeciez nie jestes lekarzem! Wrrr.... Ale niezaleznie od wszystkiego masz prawo do wgladu w dokumentacje medyczna i maja obowiazek Ci ja udostepnic.
Ania, tu nawet nie ma schylku lata. Zrobilo sie od paru dni po prostu zimno. W domu mam 17 stopni, na zewnatrz pochmurno, szaro jesiennie.
Zjola, powiem Ci, ze kiedy stajesz przed wizja utraty dziecka nie ma znaczenia czy to jest jedynak, czy masz stado. Kiedy Wojtek zachorowal i lekarze nie dawali nadziei, czesto slyszalam ze nie powinnam sie martwic bo przeciez mam jeszcze 4 zdrowych. G... prawda! W tym momencie wszystko sie przelacza na to chore dziecko i ratowanie go staje sie priorytetem. Ja wiem - po smierci jedynaka pustka jest bardziej wyrazista, ale to nie do konca tak, ze jedynak jest wazniejszy od innych dzieci.
Mart, to jest szantaz!
A u nas... Wczoraj przekimalam popoludnie, wieczorem wylazl bol glowy jak cholera. Ano, malo dziwne. Cisnienie 105/74, przy zwyklym skurczowym 12-125 i rozkurczowym 80-85. (i to nie jest numer telefonu!
) Dzis od rana leb boli, cisnienie sie trzyma w dole. Noz by to szlag, przeciez tak sie nie da funkcjonowac! Nigdy nie mialam problemow z cisnieniem! No, poza gestoza i po krwotokach, ale to normalne. Chcialam dokimac po wyjsciu Rajmunda do pracy, to ta zoltaczka zza sciany przypomniala sobie ze zyjemy. Walenie w drzwi, tym razem zebysmy cos zrobili ze smrodem zgnilizny z lazienki. Gdzie ona ten smrod ma? Poje...e babsko... Nawet gdyby cos walilo, (a nie wali) to w lazience mamy zamkniete, plastikowe okno - to jest szczelne! Powiedzialam jej grzecznie zeby sie odpier...a od naszych drzwi i wziela prysznic to jej przestanie zgnilizna smierdziec. Zeby nie bylo ze otwarlam drzwi - wystawilam tylko leb z okna sypialni bo jest nad wejsciem do domu.
Karolcia luzuj! Robisz wszystko jak trzeba. Betka, progesteron i ok. Jak bedzie cos juz widoczne, pojdziesz do gina - prawidlowo. Clexane mozna wprowadzic zawsze, jak bedzie trzeba to zdazysz. Moze zadzwon do gina, powiedz ze Ci test wyszedl ok, i spytaj o Clexane - bedziesz spokojniejsza po prostu. Niepokoj jest normalny, ale sprobuj wyluzowac bo normalne, nie znaczy pozyteczne.
Ania, tu nawet nie ma schylku lata. Zrobilo sie od paru dni po prostu zimno. W domu mam 17 stopni, na zewnatrz pochmurno, szaro jesiennie.
Zjola, powiem Ci, ze kiedy stajesz przed wizja utraty dziecka nie ma znaczenia czy to jest jedynak, czy masz stado. Kiedy Wojtek zachorowal i lekarze nie dawali nadziei, czesto slyszalam ze nie powinnam sie martwic bo przeciez mam jeszcze 4 zdrowych. G... prawda! W tym momencie wszystko sie przelacza na to chore dziecko i ratowanie go staje sie priorytetem. Ja wiem - po smierci jedynaka pustka jest bardziej wyrazista, ale to nie do konca tak, ze jedynak jest wazniejszy od innych dzieci.
Mart, to jest szantaz!

A u nas... Wczoraj przekimalam popoludnie, wieczorem wylazl bol glowy jak cholera. Ano, malo dziwne. Cisnienie 105/74, przy zwyklym skurczowym 12-125 i rozkurczowym 80-85. (i to nie jest numer telefonu!
) Dzis od rana leb boli, cisnienie sie trzyma w dole. Noz by to szlag, przeciez tak sie nie da funkcjonowac! Nigdy nie mialam problemow z cisnieniem! No, poza gestoza i po krwotokach, ale to normalne. Chcialam dokimac po wyjsciu Rajmunda do pracy, to ta zoltaczka zza sciany przypomniala sobie ze zyjemy. Walenie w drzwi, tym razem zebysmy cos zrobili ze smrodem zgnilizny z lazienki. Gdzie ona ten smrod ma? Poje...e babsko... Nawet gdyby cos walilo, (a nie wali) to w lazience mamy zamkniete, plastikowe okno - to jest szczelne! Powiedzialam jej grzecznie zeby sie odpier...a od naszych drzwi i wziela prysznic to jej przestanie zgnilizna smierdziec. Zeby nie bylo ze otwarlam drzwi - wystawilam tylko leb z okna sypialni bo jest nad wejsciem do domu.Karolcia luzuj! Robisz wszystko jak trzeba. Betka, progesteron i ok. Jak bedzie cos juz widoczne, pojdziesz do gina - prawidlowo. Clexane mozna wprowadzic zawsze, jak bedzie trzeba to zdazysz. Moze zadzwon do gina, powiedz ze Ci test wyszedl ok, i spytaj o Clexane - bedziesz spokojniejsza po prostu. Niepokoj jest normalny, ale sprobuj wyluzowac bo normalne, nie znaczy pozyteczne.
Ostatnia edycja: