Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obiecałam ktosia, więc macie ktosia!
byłam szczęśliwa, a teraz przez to przeziębienie tak się boję!!
as, karolcia ja też jestem majówka, czemu zapominacie o mnie????

,ale na razie dyspozycje wydane i czekam co panie wszechwiedzące w szkole tym razem wymyślą 

.

obiecałam ktosia, więc macie ktosia!
byłam szczęśliwa, a teraz przez to przeziębienie tak się boję!!
Ilnka 1990 ktosik jest cudny!!! buziale!
ale czasem sobie tak mysle,ze sa kobiety z wiekszymi tragediami...u nas w rodzinie dziewczyna poronila raz,teraz miala pozamaciczna i ledwo ja odratowali,bo pekl jej w srodku pecherzyk i w ostatniej chwili znalazla sie w szpitalu...niestety ma 50% szans na dziecko gdyz wycieli jej jajnik i jajowod...niesprawiedliwe jest to zycie...czemu tak jest,ze Bog stawia przed nami takie przeszkody???? czasem mysle,ze to wszystko jest zapisane tam na gorze kiedy,z kim mamy dziecko...widocznie ja mam jeszcze czas...mam nadzieje,ze za 3,4 miesiace zobacze piekna kreseczke na tescie i bede miala wszystkie objawy ciazowe i pewnie bede jesio na nie narzekac...sciskam wszystkie staraczki i wszystkie zaciazone juz mamusie
uciekam do pracy.milego dnia dla kazdej z was
potem wybieramy się do sklepu obejrzeć wózki :-) a wczoraj zrobiłam na allegro zakupy za 340 zł
i to same pierdoły kupiłam, typu butelki, smoczki...Masakra. A to nawet nie połowa tych drobnych rzeczy. Może trochę wcześnie się wzięłam za te zakupy, ale koleżanka mi doradziła, żeby powoli kupować, bo potem wszystko na raz to będzie ciężko finansowo. No i trafiłam na fajną ofertę, wszystko u jednego sprzedawcy kupiłam.