• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hona to,ze okazalo sie,ze masz torbiel to nie koniec swiata.moja mama i kolezanka mialy i normalnie po lekach albo sie wchlonelo,albo peklo,a luteine ci dal na wywolanie okresu,bo torbiel czesto zatrzymuje.kochana wiem,ze 4 miesiace to dlugo,ale popatrz na to z innej strony,ze nie mozesz zajsc wczesniej nie robiac z tym porzadq.jesli znowu sie cos stanie bedziesz sie obwiniac,a tak to poczekasz,zlikwidujesz to i bedziecie dzialac:tak::tak: badz dobrej mysli...ja ze starankami czekam juz pol roku...dziewczynki milego dnia:-)

reklama
hona, ja po drugim poronieniu miałam torbiel 6x5 cm!!! Też byłam wściekła, bo chciałam zacząć się starać, a dostałam tabletki anty na 3 cykle. Po 2 cyklach po torbieli nie było śladu, ale dla bezpieczeństwa wzięłam ostatnie opakowanie. Więc nie załamuj się. Lepiej tę torbiel zwalczyć, bo z nią się różne rzeczy mogą dziać. U mnie była tak duża, że ją czułam np. przy zginaniu nogi i gin mnie straszyła, że może się skręcić, a wtedy tylko operacja. Pobierzesz tabletki, nabierzesz sił, widocznie tak nam było pisane.:tak:aha, po odstawieniu tabletek od razu w drugim cyklu zaszłam, więc ma to swoje plusy. Ponoć po tabletkach łatwiej zajść.

Hona ja ze staraniami musiałam czekać rok! A teraz właśnie się staramy:-)

Dzisiaj w nocy śniły mi się dwie kreski na teście :) Oby to było jakieś proroctwo!

Witajcie moje kochane.... :-) wreszczie Was doczytałam...Ja nie wiem jak wy to robicie, że macie czas na BB, ja nie mogę ostanio w ogóle czasu wygospodarować. ciągle w biegu....
Witam nowe aniołkowe mamusie, pozdrawiam i ściskam Stare :-D
As i Kłaczku ale Wam suwaczki mkną do przodu, szok...
Ilona24 ku.............. a już myslałam, że będzie ok. Przykro mi bardzo..
:sad:
Gosiulku co tam u Ciebie???? Wszystko ok???

wiecie co dziewczyny, hmmmm...@ mi sie spóznia. Powinnam dostać 16go...a tu nic nie ma. Na 90% to chyba nie ciąża, bo nie działaliśmy, chyba że jakaś kropelka poleciala :blink: Wiecie, wystarczy kropelusia żeby zrobić z faceta tatusia.... W piatek zrobilam test, ale nic nie wyszlo... Poczekam jeszcze może do konca tyg przyjdzie @, jak nie to kolejny test.

Bella witaj.Jak dawno Cię tu nie było.
U mnie po staremu.Żadnych nowości niestety...
A jak po pożarze? Remont zrobiliście?
Co z Tobą?Nie znam się zupełnie na tym zatrzymaniu @ a braku ciąży.Może hormony? Po takim długim czasie powinien chyba pokazać dwie kreski gdyby coś...choć zdarzają się różne 'cuda'.

Ja też niedawno miałam torbiel w wyniku komplikacji doszło do początkowej sepsy ,miałam sepsę .
Odczekałam trochę i zobacz teraz już jestem w 12 tygodniu prawidłowej ciąży.
Będzie dobrze .

Witajcie.
Dopiero kompa odpaliłam.:baffled:
Nie miałam wcześniej czasu.
Jestem już po spacerze z psami,po zakupach,podłogi częściowo też pomyte ,więc źle nie jest jak na tę godzinę .:rofl2:
Przed 13 po małego do szkoły ,jakiś obiad też muszę zrobić .Mam trochę mięsa z pomidorowej to chyba dokupię kapuchy ,pieczarek i łazanki zrobię .
Oj dawno nie było ...;-):-)

Podobno na 19 mamy gości ,wiec trochę roboty przede mną ,bo nieco trzeba przyszykać.
Nie lubię siedzieć o pustym pysku .:baffled::rofl2:

Gosiulku już po remoncie :) w końcu mogę działać w kuchni, czekamy jeszcze na fronty mebli. Tylko teraz uważam na wszsytko, wącham czy gazu nie czuć. A jakpieklam miesko na obiad w piekarniku to co troche zaglądałam i drzwiczki otwierałam :) mam nadzieję, że 2 raz takiej przygody mieć nie będę..

As, jak prace remontowe w sypialni?:-D Poczytalam o tym malym demolancie i malo sie nie posikalam ze smiechu - ja bym ja utrupila chyba na miejscu (albo i nie - mialam demolki i przezyly), ale to musial byc cudny widok.
Bella, pomalutku idzie do przodu, idzie.

Dziekuje dziewczyny za wiadomosci o tej torbieli,wczoraj bylam przerazona,dzis troche uspokojona.Mialam nadzieje,ze bedzie tak jak mowili w szpitalu,w 3 cyklu mozna sie starac.A tu kolejne 4,kurcze,tak dlugo.Fajnie,ze tu trafilam i mam wiadomosci z pierwszej reki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry